screenshot 2023 11 28 at 182935

Haha lachen video! Timmermans keihard aan het zeuren over Plasterk: 'Die lees ik nooit!'

Politieknov 28 2023, 16:16
Frans Timmermansje is niet blij met het feit dat Ronald Plasterk de nieuwe verkenner is. Sterker nog, hij vindt dat hartstikke vervelend. Waarom? Nou, omdat hij hoort dat Plasterk soms kritiek op hem levert in zijn columns. En dat vindt Timmermans niet leuk.
De journalist van De Telegraaf in Den Haag vroeg Timmermans wat hij ervan vindt dat Plasterk verkenner is, ook omdat Plasterk natuurlijk "één van de sterkste columnisten" van zijn krant is. Nou, daar wilde Timmermans best op ingaan. Hij vindt Plasterk en zijn mening namelijk volstrekt irrelevant. De man schrijft voor een pulpkrantje! Dat vindt hij, Frans de Grote, niet belangrijk!
"Die lees ik nooit," aldus Timmermans over Plasterks columns. "Serieus niet. Ik krijg het altijd wel gemeld als hij weer een keer naar mij heeft uitgehaald. Maar dat ben ik bij hem zo gewend, tja. Maar die lees ik [dus] niet."

Geert Dales: elitair!

Oud-politicus Geert Dales reageert hier op X terecht zwaar geïrriteerd op. "We horen hier dezelfde Timmermans die tijdens een verkiezingsdebat zei, 'mijn Marokkaanse buurman, als ik die had...' Elitair. Volledig losgeslagen van wat zijn achterban zou moeten zijn. Maar wat wil je ook, met zijn Maastrichtse pand van 1,25 mio euro met energielabel E."

We horen hier dezelfde Timmermans die tijdens een verkiezingsdebat zei: “Mijn Marokkaanse buurman, als ik die had..”. Elitair. Volledig losgeslagen van wat zijn achterban zou moeten zijn. Maar wat wil je ook, met zijn Maastrichtse pand van 1,25 mio euro met energielabel E.

434
Reply
Hilarisch genoeg beweerde Timmermans eerder dat hij in een "rijtjeshuis" woont. Dat is je reinste flauwekul. De man woont in een half-paleis.

Bergsma: een groot probleem voor Frans

Sietse Bergsma pakt Timmermans ook aan op X en geeft aan dat hij ongetwijfeld mede zo negatief is omdat Plasterks benoeming als verkenner slecht nieuws is voor de PvdA-voorman.
"Timmermans heeft er een groot probleem bij met Plasterk als verkenner," aldus Bergsma. Plasterk is groter en torent boven hem uit." En niet alleen dat, maar de twee haten elkaar ook nog eens, wat de kans groot maakt dat Plasterk nóg meer zijn best gaat doen om ervoor te zorgen dat er géén alternatief kabinet komt geleid door Frenske.

Timmermans heeft er een groot probleem bij met Plasterk als verkenner. Plasterk is groter en torent boven hem uit.

Geert Dales
Geert Dales
@DalesGeert63675

We horen hier dezelfde Timmermans die tijdens een verkiezingsdebat zei: “Mijn Marokkaanse buurman, als ik die had..”. Elitair. Volledig losgeslagen van wat zijn achterban zou moeten zijn. Maar wat wil je ook, met zijn Maastrichtse pand van 1,25 mio euro met energielabel E.

268
Reply
Dit is hoe en wat Frans Timmermans is. Zijn buik is weliswaar enorm en zijn ego ook, maar zijn hartje is heel, heel, heel minimaal. Waarschijnlijk leest hij die columns écht niet, en precies omdat hij erin bekritiseerd wordt. Daar kan Frans absoluut niet tegen.
Alleen daarom al zou het een zegen voor ons land zijn als deze man nooit - maar dan ook echt nooit - premier wordt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten