Koppige Yesilgöz: 'We willen echt samenwerken - maar dan wel als gedoger zodat we het kabinet kunnen laten vallen!'

Politieknov 28 2023, 16:44
Oke, oke. Dat laatste deel van de titel heeft ze niet letterlijk zo gezegd, maar dat is natuurlijk wel waar haar opstelling op neerkomt. Yesilgöz wéét dat ze de PVV kan gijzelen als ze gedoogt. Dat is waarom ze dat wil doen. Als Wilders daar in trapt heeft hij echt een probleem. Niet meteen, maar wel over een paar maanden, of in ieder geval over een jaar of twee.
Kijk hier eens naar de persconferentie die Dilan Yesilgöz vandaag gaf. Ze werd door de mangel gehaald vanwege haar walgelijke hypocriete opstelling over dat ze wel wil gedogen, maar niet wil regeren. Het is een belachelijke houding, maar eentje die zij helemaal omarmd heeft - ongetwijfeld omdat echte samenwerking met de PVV haar macht zal verkleinen (en Rutte ook nog eens een topbaan bij de NAVO of in Europa kan kosten).
In de persconferentie bleef ze maar herhalen dat ze vindt dat de VVD te veel verloren heeft om te kunnen regeren. Maar dat is wat gek. De VVD kreeg immers 2 a 3 zetels minder dan voorspeld. Toen ze op 26/27 zetels stonden in de peilingen had ze het erover dat ze premier wilde worden. Dan heeft ze een paar zeteltjes minder en opeens kan ze niet eens meeregeren?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de hypocrisie van de VVD. We gaan die neprechtse partij vanaf nu nog harder aanpakken. Ben jij het daarmee eens? Steun ons dan! Doneer aan DDS en help ons de VVD vanaf nu te slopen!
Hou op zeg.
Wat Yesilgöz doet is wanstaltig. Het is ranzig. Het is misselijkmakend. Maar het is helaas ook héél typisch voor de VVD; een kartelpartij bij uitstek.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten