screen shot 2023 11 28 at 145823

Filmpje! Caroline van der Plas: 'VVD en NSC, ga in gesprek met de PVV over kabinetsdeelname!'

Politieknov 28 2023, 13:04
BBB-leider Caroline van der Plas vindt het volstrekt belachelijk dat met name de VVD alweer druk spelletjes aan het spelen is. "Ik snap dat mensen in Nederland hier helemaal gek van worden," aldus Van der Plas. "Ik word er óók gek van."
Er is veel te doen in Den Haag vanwege de idioterie van de VVD, die bij monde van Dilan Yesilgöz al heef laten weten niet plaats te zullen nemen in een kabinet Wilders I. De nepliberalen willen wel "gedogen," maar meer niet. En dan moet het ook nog eens zijn wat zij een "centrumrechts" kabinet noemen zijn. Als Wilders partijen als FVD en mogelijk SGP en JA21 erbij wil betrekken wil de VVD niet meedoen. Ook niet slechts als gedoger.
Het is totaal antidemocratisch en een verraad ten opzichte van de eigen kiezers. Maar het is, helaas, ook hoe de VVD rolt.
Caroline van der Plas is daar onderhand woedend om. De BBB-leider wordt, zegt ze, er "helemaal gek" van. Dat dit ook voor Nederlanders in het algemeen geldt vindt ze niet meer dan logisch.
"Dan denk ik, 'kom op jongens, er is zoveel te doen in dit land!' Laten we even doorgaan met z'n allen," aldus de Boerenvoorvrouw.
Trouwens, zegt ze, "je kan het aan de kiezer ook niet verkopen. Mensen die verwachten iets van ons. En weet je, binnen 24 uur na verkiezingen worden er al strategische spelletjes gespeeld. Dit terwijl we hebben beloofd aan de burgers om goed voor ze te gaan zorgen na de verkiezingen."
"Dat neem ik de VVD inderdaad kwalijk ja," toen haar gevraagd werd of dat het geval was.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met al die goedkope spelletjes van de VVD. Nederlanders hebben recht op een réchts kabinet. En snel een beetje! Denk jij daar net zo over?! Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons te strijden voor de toekomst van ons land.
Natuurlijk heeft Van der Plas helemaal gelijk. De spelletjes van de VVD zijn wanstaltig. Om misselijk van te worden. Eerst laten ze het kabinet Rutte IV vallen, zogenaamd vanwege immigratie, maar als kiezers dan zo stemmen dat er een meerderheid is te vormen in de Kamer die immigratie wil aanpakken, dan geeft de partij niet thuis. Want stel je voor dat je als VVD zijnde de premier niet levert. Dát kan niet!
Het is één grote egoïstische bende daar, bij de VVD. Dat was altijd wel een beetje het geval, maar onder Mark Rutte is dat nog veel erger geworden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten