ed nijpels

VVD-mastodont Ed Nijpels: ''VVD sluit PVV uit en ga over links!''

Politieknov 27 2023, 19:00
Wederom verbaast de VVD-mastodont Ed Nijpels vriend en vijand met zijn antidemocratische uitspraken. De man die door zijn klimaatobsessie vaker voor 'groen' dan voor 'liberaal' versleten kan worden, wil dat de VVD wéér een linkse draai maakt. Dat zei deze 'linkse liberaal' in het NPO Radio 1-programma Sven op 1 van WNL.
Nijpels, die geen geheim maakt van zijn afkeer voor de PVV, zette zichzelf weer eens in de schijnwerpers met zijn antidemocratische opvattingen. Zo wil deze vermeende liberaal een coalitie met de PVV van Geert Wilders uitsluiten. Jawel, u lees het goed, deze pseudo-VVD’er wil doodleuk 2,5 miljoen kiezers de rug toekeren. Een té gek voor woorden idee dat alleen kan komen van een extreemlinkse klimaatradicaal als Nijpels.
Blijkbaar is het totalitaire heerschap Nijpels vergeten dat de VVD, ondanks de diepe pro-EU en klimaatboeg onder leiding van Mark Rutte, nog steeds voornamelijk leunt op rechtse kiezers. Kiezers die niets moeten hebben van eco-communisten als Frans Timmermans.
Enfin, Ed Nijpels paradeert rond in zijn groene wereld om lekker zijn zakken te vullen, terwijl de VVD met mensen als Dilan Yesilgoz nog probeert te doen alsof ze iets geven om hun achterban. Maar als ze echt om deze kiezers zouden geven, zouden ze wel twee keer nadenken voordat ze het advies van Nijpels opvolgen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we pal voor onze tradities, voor onze waarden, en voor ons volk. En we strijden voor een land waarin linkse engnekken ontmaskerd worden en hun invloed verliezen. Steun jij dit doel? Help ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons radicaal-links, de globalisten en de Wokies elke dag weer aan te pakken!
Zoekt Nijpels een nieuw thuis voor zijn linkse idealisme? Misschien moet hij dan eens een kijkje nemen bij GroenLinks-PvdA of D66. Want als de VVD hem blijft volgen, staat hen hetzelfde te wachten als wat er is gebeurd met het eens zo glorieuze CDA: totale ineenstorting door het kiezersvolk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten