caroline en joost heel boos

JA21 GAAT NUCLEAIR op BBB over 'kapitale blunder' in behandeling spreidingswet

Politiekjan 19, 19:00
JA21 uit onder leiding van Annabel Nanninga en Joost Eerdmans felle kritiek op de BoerBurgerBeweging (BBB) vanwege hun rol in de behandeling van de spreidingswet. Nanninga noemt het een 'kapitale blunder' van de BBB-fractie dat zij de spreidingswet niet controversieel hebben verklaard. Hierdoor, zo stelt ze, zitten we nu opgescheept met deze wet, in plaats van dat deze was gesneuveld tijdens de formatie.
Eerdmans voegt toe dat de stoere houding van BBB weinig zin meer heeft, aangezien de wet nu waarschijnlijk aangenomen wordt, iets wat voorkomen had kunnen worden. Hij wijst op het politieke amateurisme van BBB, die ondanks hun goede intenties, hebben bijgedragen aan de mogelijke implementatie van een desastreuze wet.

Gelukkig maar dat bbb de rug recht houdt, in tegenstelling tot de @vvd. Het blijft echter een kapitale blunder van de bbb fractie dat ze de dwangwet opeens niet meer controversieel wilden verklaren. Daardoor zitten we er nu mee, ipv dat hij was gesneuveld in de formatie.

Caroline van der Plas
Caroline van der Plas
@lientje1967

’Senaatsfractie BBB wél unaniem tegen asieldwangwet’ telegraaf.nl/nieuws/1460585… via @telegraaf

680
Reply
Dit incident legt een diepe kloof bloot binnen de rechtse politiek, waarbij partijen die zouden moeten samenwerken om gezamenlijke doelen te bereiken, nu lijken te falen door gebrek aan strategische planning en samenwerking. Het benadrukt ook de complexiteit en de valkuilen van het politieke spel binnen de Eerste Kamer.
Terwijl veel rechtse kiezers de verdeeldheid binnen de VVD als een positief punt ziet, blijft de frustratie over het handelen van BBB voelbaar. Dit voorval dient als een pijnlijke herinnering dat in de politiek, goede bedoelingen alleen niet voldoende zijn; strategische en weloverwogen beslissingen zijn cruciaal.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het is duidelijk dat JA21, een partij die zichzelf ziet als een bastion van pragmatisme en politieke scherpzinnigheid, ernstige zorgen maakt over de toekomstige richting van het Nederlandse immigratie- en asielbeleid. De vraag blijft of partijen zoals JA21 en BBB in staat zullen zijn om hun verschillen opzij te zetten voor het grotere goed, of dat dergelijke incidenten blijvende scheuren zullen veroorzaken in het rechtse politieke landschap. Door nu zuur te gaan wijzen naar de nalatigheid van BBB speel je uiteindelijk de globalisten in de kaart.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten