shutterstock 2360008751

Extinction Rebellion's levensgevaarlijke terrorisme: de A10 gijzeling

Binnenlanddec 30 2023, 19:20
In een weerzinwekkende vertoning van radicaal-links activisme, heeft Extinction Rebellion (XR) - een groep die blijkbaar meer om aandacht schreeuwt dan om het milieu - zaterdagmiddag de A10 snelweg gegijzeld. Deze levensgevaarlijke stunt, verboden door onze eigen burgemeester Halsema, toont aan hoe ver deze eco-terroristen bereid zijn te gaan om hun waanideeën door onze strot te duwen.
Met hun laffe heimelijke communicatie en handsignalen, wachtten deze zelfverklaarde 'redders van de planeet' op het 'juiste moment' om hun chaos te ontketenen. Het is niets minder dan een wonder dat er geen dodelijke ongelukken zijn gebeurd door deze roekeloze actie. Maar ach, wat maakt het uit voor XR? Zolang hun punt maar gemaakt wordt, toch?
De ironie van deze hele situatie? De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema, zelf een linkse icoon, had deze blokkade verboden. Maar zelfs zij, met haar sympathieën voor dergelijke activistische groeperingen, kon de waanzin van deze actie inzien. De blokkade is niet alleen 'onverantwoord', het is ronduit crimineel. Weggebruikers en de veiligheid van de activisten zelf werden in gevaar gebracht op een vijfbaanse snelweg waar auto's met 100 km/u rijden. Hoe hypocriet moet je zijn om zo'n risico te nemen in de naam van 'milieubescherming'?
En laten we het nog niet eens hebben over het potentieel fatale effect op de bereikbaarheid van het nabijgelegen VUmc-ziekenhuis. XR's zelfzuchtige acties hadden levens kunnen kosten - maar dat lijkt hen niet te deren. Hun arrogantie kent geen grenzen.
Dus daar hebben we het, beste lezers. De zoveelste uiting van radicaal-linkse onzin, waarbij een kleine groep denkt dat ze boven de wet staan en het recht hebben om het leven van duizenden te verstoren voor hun 'nobele' zaak. Het wordt tijd dat we deze waanzin een halt toeroepen. Niet door ze te 'faciliteren', maar door ze te confronteren met de volle kracht van de wet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten