shutterstock 1711098676

Groene waanzin: Gemeentes verbieden vlees- en vliegreclames in bushokjes

Binnenlandnov 16 2023, 18:00
Wat begon als een 'groen initiatief' om het klimaat te verbeteren, ontpopt zich nu tot een zorgwekkende ontwikkeling van socialistische bemoeienis en censuur. We hebben het over de tendens van gemeentes die reclames voor vlees en vliegreizen in bushokjes verbieden. Deze zogenaamde 'groene censuur', in het leven geroepen door de Partij voor de Dieren en geadopteerd door Utrecht, is nu aan het uitzaaien naar andere steden en provincies zoals Haarlem, Amsterdam, en zelfs heel Noord-Holland. Het is een verontrustende trend die vraagtekens zet bij het begrip 'vrije markt'.
Maarten van Heuven, de PvdD'er die achter dit plan zit, beweert bij de NOS dat het allemaal draait om klimaatverandering en dierenwelzijn. Maar wat over het hoofd wordt gezien, is het recht van bedrijven om te adverteren. In feite, dit zogenaamd 'nobel idee' is niets meer dan een opportunistische manier om fundamentele vrijheden te beperken.
Maar laten we ook de financiële kosten niet negeren. De gemeentes die deze groene tirannie omarmen, staan op het punt om flink wat reclame-inkomsten mis te lopen - allemaal om een punt te maken. Is dit echt de manier waarop we met het probleem van klimaatverandering willen omgaan, onze economie in de vuilnisbak gooien voor wat virtuele signalen?
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het is hoog tijd dat deze gemeentes en provincies hun prioriteiten verleggen en zich richten op wat echt belangrijk is. Laat de burger en ondernemers vrij om hun eigen keuzes te maken. Stop deze buitensporige en contraproductieve groene betutteling. Het leidt alleen maar tot meer verdeeldheid, en uiteindelijk, meer problemen."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten