frits bosch column

-Frits Bosch- Trump wint de verkiezingen in 2024. Fles champagne erop!

Opinienov 16 2023, 17:30
Er is een rapport uit waaruit blijkt dat de Amerikaanse federale overheid heeft samengespannen met universiteiten en de grote IT bedrijven om censuur toe te passen op teksten die vooral gunstig zouden zijn voor verkiezing van Donald Trump in 2020. New Documents Reveal US Department Of Homeland Security Conspiracy To Violate First Amendment And Interfere In Election. De mainstream media hoor je er niet over. Dat is niet gek, het is onderdeel van het rapport. 
Hillary Clinton vergelijkt Donald Trump recent met Adolf Hitler. Deze vrouw is helemaal de weg kwijt verstrikt in haar haat. Het is een teken dat Democraten vrezen dat Trump een ‘second term’ krijgt. De polls laten Biden , 81 volgende week, op achterstand staan. Trump, 77, doet er verstandig aan niet in de line up te gaan staan met de andere GOP kandidaten. Ze zijn daardoor machteloos.
Het is komen vast te staan dat er geen inmenging van Rusland was om Trump te laten winnen. Dat is inmiddels bewezen. Hoor je de media niet over. Wel over de vier nep rechtszaken, zoals van een vrouw die claimt door hem te zijn verkracht in het pashokje van een warenhuis dertig jaar geleden. Of de linkse openbaar aanklager in New York die door een linkse rechter wiens vrouw anti-Trump foto's in oranje gevangenis plaatste op Twitter wordt toegestaan om een nep zaak "fraude" te starten. Trump zegt dat het vastgoed een bepaald bedrag waard is. Fraude! Trump had het te hoog gesteld! Alle bankleningen zijn terugbetaald. Niemand is benadeeld. Banken kunnen hun eigen waarderingen doen. Er is geen probleem. Maar het is Trump en die staat hoog in de peilingen. Vier rechtszaken om hem kapot te krijgen, en het lukt nog steeds niet. Tijdens regende het indictments, maar tevergeefs. Biden heeft moeite een trappetje op te lopen. Trump komt gewoon terug in 2024, ik wed er een fles champagne om!
Trump: “in honor of our veterans we pledge to you that we will root out the-communists, the fascists, the marxists and the radical legt thugs that the live like vermin within the confines of our country.” Mijn zegen heeft hij!
Frits Bosch is econoom en socioloog. Hij is tevens auteur van “Risico als obsessie”, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite”, “Schaft ook Nederland zich af?” en “Feminisme op de werkvloer”. Zijn meest recente boek is Kakfaistan
kafkaistan
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten