540px Normaal  Bennie Jolink   Zwarte Cross 2011

Haatopa Bennie Jolink waarschuwt de boeren nog één keer

Binnenlandjul 04 2022, 11:49
De rockveteraan Bennie Jolink waarschuwt zijn agrarische buren dat zij tijdens hun protestacties niet te ver moeten gaan. Anders kan het de publieke opinie doen kantelen in het nadeel van de boeren. Jolink die tijdens de coronaperiode uit de kast kwam als een enge totalitaire man lijkt zich hiermee definitief te nestelen in het deugkamp.
Bennie Jolink heeft tijdens de coronaperiode stelling genomen in het maatschappelijk debat. Toen verkondigde de Achterhoeker dat mensen die zich niet lieten vaccineren moesten worden uitgesloten in de samenleving. Iedereen dacht dat dit incident was en dat hij zich gek had laten maken door de mainstream media. Dit lijkt niet het geval te zijn Jolink lijkt zich echt te ontpoppen als een chagrijnige haatopa waar elke vorm van passie en emotie is verdwenen. De tijd dat hij zich manifesteerde als de lompe boer van Normaal lijkt hij achter zich gelaten hebben.
Op Facebook heeft Jolink zich nu zeer politiek correct uitgelaten over de huidige boerenacties. „Ik wil toch iets zeggen over de boeren, al weet ik nu al dat ze dat niet fijn vinden om te lezen'', aldus Bennie Jolink. Jolink waarschuwt de boeren om geen nieuwe vijanden te maken. Jolink vindt het boerenprotest voor het huis van stikstofminister Christianne van der Wal heel erg. En passant zet Jolink de actiegroep Farmers Defence Force ook weg als onruststokers. Volgens Jolink is er een stikstofcrisis die met „draconische maatregelen” moet worden opgelost. De schuld hiervan legt hij bij de overheid. „Maar we hebben en houden nog steeds een groot stikstofprobleem, dat door ons allemaal gedragen dient te worden'', aldus de politiek correcte Jolink. 
Hoe ouder hoe gekker geldt zeker voor Jolink op de schaal van politieke correctheid. Het is ook makkelijk lullen als je al je schaapjes op het droge hebt en niet in je bestaan wordt bedreigd,
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten