richard de mos

Hart voor Den Haag dient rehabilitatie-motie in voor Richard de Mos en Rachid Guernaoui om het vertrouwen in het duo te herstellen

Binnenlandmei 11 2023, 16:00
Richard de Mos, partijleider van Hart voor Den Haag, komt met een krachtig gebaar van eerherstel na de beschuldigingen die hem en Rachid Guernaoui troffen. Vanavond zal hij een rehabilitatie-motie indienen tijdens een debat, die door de gehele fractie van Hart voor Den Haag wordt ondertekend. Dit betekent dat er eindelijk erkenning komt voor de beoordelingsfouten die zijn gemaakt en dat De Mos en Guernaoui het verdiende eerherstel zullen ontvangen.
Met vastberadenheid en zelfvertrouwen geeft Richard de Mos aan dat beoordelingsfouten gecorrigeerd moeten worden. Hij erkent dat er in het verleden fouten zijn gemaakt, maar dat recht moet zegevieren. Met deze rehabilitatie-motie wordt een belangrijke stap gezet om hun reputatie te herstellen en hun onschuld te bevestigen.
De gehele fractie van Hart voor Den Haag staat achter deze motie en zet zich actief in voor het herstel van vertrouwen. Het is een teken van een hechte eenheid en solidariteit binnen de partij, waarbij men gezamenlijk optrekt om De Mos en Guernaoui te ondersteunen in hun streven naar eerherstel.
De motie, die vanavond wordt ingediend, spreekt duidelijk uit dat de raad zijn vertrouwen uitspreekt in De Mos en Guernaoui. Dit is een belangrijke erkenning van hun integriteit en professionaliteit, en zal hopelijk een einde maken aan de langdurige laster en beschuldigingen die hun reputatie hebben geschaad.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
Met deze positieve ontwikkeling hopen we dat er een nieuw hoofdstuk begint voor Richard de Mos, Rachid Guernaoui en Hart voor Den Haag. Het is tijd om vooruit te kijken, met hernieuwd vertrouwen en een sterke focus op de belangen van de inwoners van Den Haag. Dit moment van eerherstel biedt de mogelijkheid om constructief samen te werken en het beste te doen voor de stad Den Haag. Hopelijk steunen alle fracties deze motie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten