Het meldpunt Seksualisering van het Kind van de Roze Leeuw is nu online

Het meldpunt Seksualisering van het Kind van de Roze Leeuw is nu online

Een nieuw meldpunt genaamd 'Meldpunt Genderideologie' is door De Roze Leeuw opgericht om kinderen te beschermen tegen de seksualisering van het kind. Volgens De Roze Leeuw worden kinderen op jonge leeftijd geconfronteerd met genderideologie, terwijl zij zich op die leeftijd daar helemaal niet mee bezig zouden moeten houden. Het meldpunt is bedoeld om het probleem in kaart te brengen en de strijd aan te gaan tegen wat zij noemen de 'extreme regenboog-lobby'.

Het meldpunt richt zich specifiek op kinderen op de basisschool en vraagt om meldingen van zaken zoals expliciete seksuele voorlichting, inclusief verhalen over seksuele handelingen en indoctrinatie over transgenderisme. Het meldpunt wil ook gevallen van genderideologie melden die zich voordoen op andere plekken in de samenleving, zoals bibliotheken, sportverenigingen, winkels en online.

Het meldpunt belooft vertrouwelijkheid aan degenen die een melding maken en zegt de meldingen alleen te gebruiken om het probleem in kaart te brengen. Indien nodig, kunnen de meldingen volledig geanonimiseerd worden gedeeld met politieke partners.

De voorzitter van de Roze Leeuw, Lennard van Mil, stelt dat kinderen op de basisschool tijd moeten krijgen om kind te zijn en dat het accent op de basisvaardigheden, zoals rekenen, taal en schrijven, moet liggen. Het meldpunt is opgericht om de strijd aan te gaan tegen de seksualisering van het kind op jonge leeftijd en om kinderen te beschermen tegen genderideologie.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Na FVD sluit de Roze Leeuw aan om de strijd aan te gaan tegen het verderfelijke totalitaire wokisme, Lennard van Mil verwoord het mooi in dit filmpje en in deze tweet: ''Wij zijn homo's in verzet en wij gaan VOLLEBAK tegen de Regenbooglobby in! Wij accepteren NIET langer dat onze gemeenschap wordt gekaapt en dat in ónze naam kinderen worden geseksualiseerd! Door onze unieke positie MOETEN wij dit doen. Het is onze plicht!''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer