screen shot 2023 03 25 at 074137

FVD komt met petitie om de seksualisering van jonge kinderen te stoppen na knettergek filmpje Rutgers Stichting

Politiekmaa 22 2023, 11:00
Zoals je weet is er een stevige discussie losgebarsten in Nederland over de seksualisering van kinderen en de genderwaanzin. Forum voor Democratie is daarom een petitie gestart om deze trend te stoppen. Volgens de partij worden jonge kinderen opzettelijk blootgesteld aan video's en informatie over gendertransitie en seksualiteit via platforms als Netflix en YouTube, kinderboeken en televisieprogramma's.
Een van de voorbeelden die FVD aanhaalt is het NPO-programma "Gewoon Bloot", waarin leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool geconfronteerd worden met naakte lichamen van volwassenen, inclusief omgebouwde personen. De partij beweert dat onomkeerbare geslachtsoperaties openlijk gepromoot worden en dat de NOS jongeren uitlegt hoe ze illegaal aan hormonen kunnen komen voor een gendertransitie.
Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap wordt beschuldigd van het verstrekken van subsidies aan programma's zoals "Gewoon Bloot" en organisaties zoals de Rutgers Stichting, die volgens de partij seksueel getinte propaganda aanbieden op scholen. De petitie roept op om deze praktijken per direct te stoppen.
Hoewel er in Nederland vrijheid van meningsuiting en vrijheid van onderwijs bestaat, heeft de petitie van Forum voor Democratie tot verdeelde reacties geleid. Sommigen zijn het ermee eens dat kinderen beschermd moeten worden tegen ongepaste informatie, terwijl anderen de petitie beschouwen als een aanval op de LGBTQ+-gemeenschap en de vrijheid van expressie. Dit is natuurlijk gestoord, omdat Baudet gisteren in het vragenuurtje nog heeft verklaard dat het expliciet geen aanval is op LGBTQ+-gemeenschap. “Laat er geen misverstand over bestaan: ik vind dat mensen in Nederland moeten kunnen zijn wie ze willen zijn. Ik ondersteun het recht van homo’s en lesbo’s om elkaar lief te hebben, om samen te zijn, om hun geaardheid vrijelijk te uiten,” zei Thierry Baudet.
Het is natuurlijk wel een aanval op het verderfelijke totalitaire wokisme. Het wokimse moeten we bestrijden als wij een liberale vrije samenleving willen behouden. Daarom juichen wij deze petitie toe!
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het is belangrijk dat wij kritisch kijken naar het bovenstaande filmpje van de Rutgers Stichting waarop kinderen worden voorgelicht over seksualiteit. Het is pervers om kinderen op zulke jonge leeftijd al kennis te laten maken met seks. Scholen horen hier zeker niet het voortouw in te nemen als je het daarmee eens bent teken dan de petitie van FVD. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten