20220228 debat over situatie in oekraine baudet 11

Thierry Baudet (FVD) ontmaskert de Week van de Lentekriebels: "Kinderen vanaf 4 jaar worden aangespoord om na te denken over geslachtsverandering!"

Politiekmrt 21 2023, 16:00
Eerder vandaag heeft FVD-voorman Thierry Baudet vragen gesteld over de ‘Week van de Lentekriebels’. “Op duizenden basisscholen in heel Nederland worden kinderen vanaf 4 jaar oud - door volwassenen! - aangespoord om na te denken over geslachtsverandering, anale seks, trio’s en drag queens.” Aldus Baudet tijdens het vragenuurtje.
“Plaatjesboeken met illustraties over hoe je bijvoorbeeld moet pijpen worden eveneens verspreid - opnieuw aan kinderen vanaf 4 jaar.” Zegt Baudet. “Deze seksualisering van jonge kinderen is verkeerd en moet stoppen.” Ook vindt dat Baudet dat “het promoten van geslachtsverandering aan kinderen moet stoppen. En de sluipende normalisering van pedofilie moet ook stoppen.”
Voordat Baudet overgaat tot zijn daadwerkelijke vragen wil de FVD-leider wel graag eerst iets duidelijk maken. “Want op dit onderwerp kun je gemakkelijk verkeerd worden begrepen.” Aldus Baudet. “Laat er geen misverstand over bestaan: ik vind dat mensen in Nederland moeten kunnen zijn wie ze willen zijn. Ik ondersteun het recht van homo’s en lesbo’s om elkaar lief te hebben, om samen te zijn, om hun geaardheid vrijelijk te uiten.”
Volgens Baudet moeten volwassenen leven hoe ze willen leven, "tolerantie daarvan is een belangrijk uitgangspunt van onze beschaving. Daar gaat dit dan ook niet om." Dit gaat over drie zaken die daar volstrekt los van staan:
  1. Het op zeer jonge leeftijd al promoten van expliciete seksuele handelingen; inclusief 3D-modellen van geslachtsdelen in opgewonden staat; gedetailleerde beschrijvingen van de techniek der geslachtsgemeenschap; het bekijken van naakte volwassen lichamen; prentenboeken waarin - zoals ik al noemde - fellatio wordt vertoond; enzovoorts.
  2. Het op zeer jonge leeftijd al promoten van lichamelijke ingrepen zoals hormoonbehandelingen en geslachtsoperaties; het uitleggen waar men (illegale) hormoonblokkers kan vinden; en het promoten van transgenders.
  3. Het sluipenderwijs normaliseren van pedofilie, oftewel: seksuele relaties van volwassenen met kinderen.
Baudet geeft een aantal voorbeelden om dit te illustreren. “De seksvragenknutselfabriek, waarin ‘dokter corrie’ antwoord geeft op vragen als ‘wanneer is je piemel groot genoeg’ of ‘wat is neuken?’, Een podcast - opnieuw: voor basisschool leerlingen - over klaarkomen en de uiteenzetting van zogeheten pleasure principles. Een LHBT+ les met een ervaringsdeskundige van COC. En een handreiking met tips voor het behandelen van sekse, gender en genderdiversiteit.”
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Jonge kinderen op basisscholen worden dus al op jonge leeftijd lastig gevallen met de zogeheten ‘genderkoek’ “die hen al op jonge leeftijd laten weten dat je ‘gender’ niet hetzelfde is als je ‘geslacht’ en dat het kortom heel normaal is om non-binair of transgender te zijn (inclusief bijbehorende lichamelijke operaties).” Aldus Baudet. Daarnaast is er dit jaar zelfs een 3D model van de clitoris gemaakt voor groep 6-8. “Waarom moet het zo expliciet?” Vraagt Baudet zich af. “In het lespakket wordt masturberen ‘hetzelfde als neuspeuteren’ genoemd. Voor een kind in groep 1? Werkelijk? Dit gaat toch veel te ver?”
Baudet constateert dat dit alles past in een bredere trend. “In een NPO-programma van Schooltv, Gewoon Bloot, worden kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool geconfronteerd met naakte volwassenen die voor hen poseren en uitleg geven over hun al dan niet omgebouwde lichaam. De kinderen wordt geleerd wordt hoe ‘normaal’ het is om van geslacht te veranderen. Nee, sterker: hoe leuk het is!” Zegt Baudet.
“De NOS legt jongeren op Instagram stap voor stap uit hoe ze illegaal hormoonblokkers kunnen bestellen, indien een Nederlandse arts ze niet verder wil of kan helpen met een ‘gendertransitie’.” Daarnaast geeft de FVD-leider aan dat er vanaf 11 jaar Chemische castraties worden toegepast in Nederland, “door middel van Decapeptyl injecties, eufemistisch ‘puberteitsremmers’ genoemd, maar die feitelijk je ontwikkeling onherroepelijk stoppen.” Tot slot geeft Baudet aan dat “98% van de jongeren die begint aan puberteitsremmers gaat over op cross-sekse hormonen. Vanaf 16 jaar wordt borstamputatie bij meisjes die een jongen willen worden toegepast.”

Thierry Baudet heeft namens Forum voor Democratie de volgende vragen gesteld:
  1. Is de minister van mening dat seksuele voorlichting al bij kinderen in groep 1 moet beginnen?
  2. Ziet de minister een probleem in de seksualisering van jonge kinderen?
  3. Ziet de minister een probleem in de promotie van transgenders?
  4. Kan de minister ingaan op de voorbeelden die ik heb genoemd; en een oordeel geven over deze zaken?
  5. Is de minister een voorstander van deze seksualisering van jonge kinderen?
  6. Is de minister bereid het gehele lespakket voor deze week van de lentekriebels ter beschikking te stellen aan de Kamerleden?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten