screenshot 2023 03 11 at 084251

"Zijn jullie er nou trots op wat jullie onze kinderen aandoen?" Thierry Baudet fileert NPO, D66 en ministerie

Politiekmrt 11 2023, 11:00
Op Twitter heeft Thierry Baudet hard uitgehaald naar de NPO en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Hij doet dit bij een video van de publieke omroep; een video waarin kinderen geconfronteerd worden met naakte én transvolwassenen... die blij vertellen dat ze zich na hun ombouwing 'euforisch' voelden. 
In de video die gedeeld wordt zie je hoe gewone kinderen meedoen aan een programma waarin naakte volwassenen voor ze staan. Maar niet zomaar naakte volwassenen: transvolwassen. De kinderen vertellen vervolgens dat ze het eerst allemaal maar vreemd vonden maar dat ze daarna tot de conclusie kwamen dat het - inclusief naakte volwassenen voor zich te hebben staan - eigenlijk toch maar "normaal" is.
Vervolgens vertelt een transvrouw dat hij geboren werd als vrouw, maar dat hij zich nooit happy voelde in zijn lichaam. Hij liet zich opereren - een geslachtsbehandeling. Daarna voelde hij zich, zegt hij, "euforisch." De aanwezige kinderen weten niet wat dat betekent, dus probeert hij het uit te leggen. Uiteindelijk komen ze tot de conclusie dat het 't gevoel is "dat je vliegt."
Eén van de meisjes in het publiek vindt dat allemaal geweldig klinken en zegt daarop: "Dat wil ik ook!" Daarop zegt de presentator van het programma dat de kinderen voor het programma vast dachten dat er 'maar twee genders zijn, mannen en vrouwen' maar dat dit niet klopt. Er zijn "mannen en vrouwen dan nog heel veel er tussen in."
Thierry Baudet schrikt zich het leplazerus van deze beelden en uitspraken. "Zijn jullie er nou trots op wat jullie onze kinderen aandoen?" vraagt hij aan Omroep NTR. Vervolgens richt hij zich ook tot het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap én D66 met de vraag of zij het goed vinden "dat de verbouwde geslachtsdelen van verwarde volwassenen aan kinderen worden opgedrongen."
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Eerder vandaag kwam Baudet ook al in het nieuws omdat hij 'kinderboeken' had gevonden - die echt bedoeld zijn voor kinderen en ook aan ze gegeven worden om te lezen - waarin ze vanaf vier jaar oud al te horen krijgen "wat pijpen is." Ook zijn er boeken van "lammetjes die zich laten ombouwen in varkentjes en daarna heel gelukkig zijn." Voor de duidelijkheid zijn de eerste pagina's en laatste pagina's van dat boek in regenboogkleuren geprint.
FVD vindt dit onacceptabel en is als enige partij hard aan het campagnevoeren tegen Woke. Heel veel reaguurders op Twitter spreken hun steun uit voor dit deel van de FVD-campagne en vragen zich hardop af waarom ándere 'rechtse' partijen niet hetzelfde doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten