Filmpje! Frederik Jansen (FVD) VERNIETIGT genderindoctrinatie kinderen: "Het is echt walgelijk!"

Politieknov 24 2022, 15:00
In de Tweede Kamer heeft FVD-Tweede Kamerlid Frederik Jansen een harde, terechte, schitterende, inspirerend en hart verwarmende speech gehouden tegen alle doorgedraaide 'genderindoctrinatie' die kinderen tegenwoordig voor hun kiezen krijgen. "Het is echt walgelijk," zei Jansen, waarbij hij opmerkte dat een stichting tientallen miljoenen subsidie krijgt van de overheid om onze jeugd actief te beïnvloeden met LHBTIQ-waanzin. Toen Jansen zijn speech hield was er één Kamerlid dat de zaal letterlijk huilend verliet. Ze kon het gewoon niet aan, zoveel anti-Woke teksten. 
Jansen begon zijn speech met de vaststelling dat we opeens zien dat enorme aantallen 'kinderen' zeggen 'genderdysforie' te hebben. 'Genderdysforie' betekent dat je het gevoel hebt 'in het verkeerde lichaam geboren te zijn.' Vroeger had je heel af en toe dat er eens iemand was die hier aan leed omdat die persoon fysiek een man of vrouw was, maar qua hormoonhuishouding juist het andere geslacht. Daar was dit toe beperkt.
Maar nu zien we opeens, aldus Jansen, dat hele horden jongeren met wie fysiek en hormoniaal niets mis is zeggen 'te twijfelen' over 'hun gender.' In heel 2008 waren dat 200 personen. In 2019 waren er alleen al meer dan 5.000 jongeren 'in behandeling' hiervoor. "Elke maand komen daar meer dan 100 mensen bij." Een knettergekke stijging, natuurlijk.
Hoe komt dat?
Het antwoord van Jansen is duidelijk (en volkomen juist): de nieuwe generatie kinderen wordt vanaf dag één dat ze naar school gaan geïndoctrineerd met de genderideologie van de LHBTIQ-Woke-sekte.
"Kinderen zouden helemaal niet moeten worden lastiggevallen met seksualiteit," ging Jansen verder. "Kinderen moeten lekker spelen. Ze moeten buiten voetballen..." lekker genieten, "tekenen." En "op school moeten ze de Nederlandse taal machtig worden [...] en leren over de prachtige geschiedenis van hun voorouders."
En dat is precies waar het misgaat. "In plaats daarvan zijn scholen in toenemende mate bezig met seksualiteit en specifiek alternatieve seksuele oriëntaties. We zien de gevolgen: steeds meer jonge mensen twijfelen aan hun zogenaamde 'genderidentiteit.' Vaak gaat het om kwetsbare, depressieve jongeren die überhaupt in de war zijn over hun positie in de wereld. Die niet weten wat ze met hun leven aan moeten. Die overtuigd raken dat ze in het verkeerde lichaam zijn geboren."
"Dit idee was 20 jaar geleden nooit in dit soort jongeren opgekomen. En je ziet het in de cijfers en in de verontwaardiging van artsen die spreken over de explosieve stijging in het aantal gevallen," ging Jansen verder. Natuurlijk zijn mensen boven de 30 hier in hun jeugd veel minder mee geconfronteerd geweest. Maar jongere Millennials en Gen Z zijn totaal geïndoctrineerd. Elke dag weer. Ook de rest van de samenleving ontkomt daar natuurlijk niet aan - je hoeft de tv maar aan te zetten of het wordt er bij je ingeramd. Maar die jongeren, tja, die zijn daar extreem gevoelig voor.
"Alsof dat nog niet erg genoeg zou zijn is onze overheid hier actief bij betrokken, bij de verspreiding van deze ideeën," ging Jansen verder. Daarbij richtte hij zich vooral op het ministerie van Onderwijs.
Want ja. Daar heeft hij wel wat voorbeelden van. Zo is er de Rutgers Stichting die meer dan 20 miljoen euro subsidie krijgt van de overheid. Deze stichting is ooit opgezet om overbevolking tegen te gaan. Tegenwoordig richt Rutgers zich volkomen op LGBT-zaken. In het onderwijs. De stichting doet 'voorlichtingscampagnes' op scholen. Zogenaamd is het doel om kinderen te 'begeleiden' bij het ontwikkelen van een 'gezonde seksueel' leven. Let wel, Rutgers vindt dat dit vanaf groep 1 moet gebeuren. Je hebt het dan dus letterlijk over kleuters.
Dat is al ziek genoeg - in het Engels noem je dit trouwens gewoon grooming - maar het wordt nog erger. In die campagnes, zei Jansen, worden docenten verteld dat ze allerlei vragen moeten stellen aan kinderen die overduidelijk in het LGBT-straatje passen. Enkele voorbeelden van vragen die gesteld moesten worden in 'De Week van de Lentekriebels':
1. "Voel je je een jongetje of een meisje (op een schaal van 1 tot 10)?"
2. "Hoe ben je erachter gekomen of je jongetjes of meisjes leuk vindt?"
3. "Weet je wat interseks is?"
4. "Heb je alleen jongetjes- of meisjesspeelgoed gekregen toen je jong was?"
"Leraren moesten bewust de 'heteroseksuele norm' loslaten en de discussie starten over 'seksuele diversiteit'," aldus Jansen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde "genderkoek."
Het grote doel van die genderkoek is kinderen leren dat er een verschil is tussen hun aangeboren geslacht en hun gender. Hier heeft Rutgers 26 miljoen euro voor ontvangen. "Het is echt walgelijk," aldus Jansen terecht.
Tijdens zijn speech werd Jansen een paar keer onderbroken door andere Kamerleden, waaronder een lid van het partijkartel dat vertelde dat ze eigenlijk "juf" is en dat ze op een gegeven moment "een kind in groep vier kreeg," een meisje, dat zogenaamd "aan het zoeken was (toen, "maar eigenlijk veel eerder al") naar "wie ze eigenlijk was. En uiteindelijk is zij als jongen van de basisschool afgegaan."
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Vervolgens had dit mens de euvele moed Jansens tekst "walgelijk" te noemen. Zij heeft actief meegewerkt aan het 'ontgenderen' of 'transgenderen' van een meisje in groep vier! En dat meisje verliet de basisschool als 11/12-jarige dus als 'een jongetje.'
Een klein kind! Terwijl kinderen letterlijk niet in staat zijn om goed, rationeel na te denken, omdat dit deel van het brein het laatste deel is dat ontwikkeld wordt. Er is een reden dat we kinderen geen alcohol laten drinken, laten stemmen, contracten laten gaan (op eigen houtje): zijn ze niet in staat om rationeel na te denken omdat hun hersenen niet door ontwikkeld zijn. Dat punt wordt pas bereikt als mensen (ruim!) boven de 20 zijn. In veel gevallen zelfs dichtbij de 30.
Jansens reactie daarop was dan ook heel passend: ja, heel veel kinderen zijn hiermee bezig. "Steeds meer jongeren worden het slachtoffer van deze ideeën." Dat is, zei hij, nou precies het probleem.
Natuurlijk zijn er homoseksuelen, biseksuelen en zelfs mensen met hormoonissues. Dat ontkent niemand. Maar wat hier gebeurt is iets heel anders. Dit gaat veel verder. Je hebt het, aldus Jansen, nu over een duidelijke ideologische agenda die wordt opgelegd aan hele generaties... en een ideologie die grote impact heeft op hoe die mensen leven en functioneren. En ja, daarbij was zijn focus natuurlijk de transgenderideologie. Want Jansen vat dat samen onder "LHBTIQ", maar veruit het belangrijkste onderwerp is de transgenderideologie; het doel om mensen te ontgenderen.
En nee, het is natuurlijk niet toevallig dat een stichting die opgezet is om "overbevolking te bestrijden" zich nu actief hiermee bezighoudt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten