screen shot 2022 06 01 at 12

Frederik Jansen (FVD): 'De LGBT-ideologie maakt echte slachtoffers. Jonge kinderen worden in de war gebracht'

Politiekokt 28 2022, 16:56
Bij Ongehoord Nederland heeft Caroline Franssen van Voorzij uitgelegd dat zogenaamde 'puberteitsremmers' ontwikkeld zijn om kanker tegen te gaan, én om verkrachters chemisch te castreren. Maar nu worden die middelen ingezet om te voorkomen dat jonge kinderen de puberteit ingaan, zogenaamd omdat ze denken een andere gender te zijn. Frederik Jansen van FVD vindt dat verschrikkelijk. Die artsen, zegt hij, moeten verantwoordelijk gehouden worden voor hun wandaden.
Het was heel goed om te zien dat Ongehoord Nieuws deze week hardop liet uitspreken door een gast dat de manier waarop er wordt omgegaan met kinderen die zeggen 'genderconfusion' of 'gendernogwattes' te hebben knettergek is. Mishandeling, zelfs.
Want de kinderen die nu behandeld worden - met puberteitsblokkers en met het afsnijden van borsten bij meisjes als ze zestien zijn - blijken vaak iets heel anders te hebben. Ze dénken dat het om hun gender gaat, omdat ze dat wordt aangepraat door de transideologen, maar feitelijk zijn ze vaak depressief of hebben ze andere problemen. Zo zijn veel van die kids gewoon homoseksueel, en hebben ze daar moeite mee. En, en dit is behoorlijk schokkend vind ik, een groot gedeelte van de kinderen die met puberteitsblokkers behandeld worden blijken gewoon autistisch te zijn.
En ja, ze beginnen al ontzettend jong met deze gekte. "Er zijn kinderen van 10, 11, 12" die al aan die puberteitsblokkers beginnen. Maar als ze dat eenmaal doen zijn ze er levenslang afhankelijk van, want hun lichaam wil natuurlijk terug naar de natuurlijke staat, namelijk de biologische gender waarmee ze geboren zijn (en die feitelijk nog steeds de hunner is, alleen die onderdrukt wordt op allerlei manieren met behulp van 'medicijnen').
Forum voor Democratie-Tweede Kamerlid Frederik Jansen vindt dit soort ranzige praktijken te verschrikkelijk voor woorden.
"De LGBT-ideologie maakt echte slachtoffers," stelt hij terecht op Twitter. "Steeds meer (zeer jonge) kinderen worden in de war gebracht en misleid om zich door perfide artsen voor het leven te laten verminken. FVD wil onderzoeken of deze artsen strafrechtelijk kunnen worden vervolgd."

De #LGBT-ideologie maakt echte slachtoffers. Steeds meer (zeer jonge) kinderen worden in de war gebracht en misleid om zich door perfide artsen voor het leven te laten verminken. #FVD wil onderzoeken of deze artsen strafrechtelijk kunnen worden vervolgd.

Ongehoord Nederland TV
Ongehoord Nederland TV
@ongehoordnedtv

"Puberteitsremmers zijn eigenlijk ontwikkeld tegen kanker en om verkrachters chemisch te castreren." @CoachCaroline van @voorzij hekelt het geven van deze middelen aan jonge kinderen voor gendertransitie. #ongehoordnieuws Kijk de hele uitzending: npostart.nl/ongehoord-nieu…

642
Reply
Dat laatste kan niet in die zin dat het legaal is wat ze doen... maar er kunnen mogelijk toch uitzonderingen zijn als de kinderen kunnen aantonen dat ze door de artsen in kwestie hiertoe gebracht zijn. Door druk, dus. Dat ze het zich hebben laten aanpraten - door de arts... of door anderen waarna de arts er werkelijk niets aan heeft gedaan om dat tegen te gaan.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Eigenlijk is het natuurlijk te vreselijk voor woorden. Deze jongeren zijn vaak homoseksueel en/of autistisch. Ze hebben moeite daarmee om te gaan, en hun problemen gaan ook nog eens vaak gepaard met depressieve klachten. En wat doen 'we' dan? We zetten ze op puberteitsblokkers omdat we ze ervan overtuigen dat het probleem hun gender is.
Ziek. Dát is het.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten