2022 10 27 1

Krankzinnig! Maak kennis met het Genderdoeboek voor het primair- en voortgezet Onderwijs

Binnenlandokt 27 2022, 13:30
Dit boek doet je ogen duizelen. Kinderen worden op de basisschool en op de middelbare school volgepompt met de genderideologie uit het ''Genderdoeboek''. Jaja onze scholen gaan vol gas woke!

Ouders, zeg er wat van. Sta dit niet toe! Gun uw kind een mooie, onbezorgde kindertijd!

Image
Caroline
Caroline
@CoachCaroline

Dit staat in het Transgender doe boek voor het prinair en voorgezet onderwijs. De gender-religie wordt onder leiding van @TransNetNL onderwezen aan onze kinderen. transgendernetwerk.nl/nieuwe-publica…

Image
535
Reply
Als je niet woke bent en beschikt over gezond verstand dan sta je dit als ouder niet toe. Je kinderen moeten niet vervuild worden met deze wokewaanzin. Er zijn twee geslachten man en vrouw. Dit ontkennen is hetzelfde als dat je ontkent dat water nat is. Een onzinnige discussie. Voortplanting is tussen mensen. Dat klopt alleen als tussen man en vrouw voortplanting kan plaatsvinden omdat zij alleen samen kinderen kunnen krijgen door gemeenschap met elkaar te hebben. Het is bizar dat kinderen aan deze idioterie worden blootgesteld. Laat kinderen kind zijn. En geef ze onderwijs in rekenen, taal en schrijfvaardigheid.
Gelukkig wil de feministische stichting Voorzij nieuw materiaal ontwikkelingen waar de man versus vrouw verhoudingen centraal staan. Voorzij zet zich in voor de rechten van vrouwen en meisjes. Daarom is deze stichting ook fel tegenstander van de Transgenderwet. Zij zoeken vrouwen bij het tot stand brengen van dit lesmateriaal. Mocht je interesse hebben dan kun je ze bereiken via [email protected].
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
De genderreligie is een heel nieuw fenomeen. Scholen moeten niet bezig zijn met deze wokegekte, inclusief sociale transitie en transgenderisme. ''Daarom zou de rol van de school er een moeten zijn van ‘de ruimte bewaren’ voor een kind om vrijheid van ontwikkeling mogelijk te maken zonder ongepaste beïnvloeding of versterking van één set ideeën,'' volgens Voorzij. En wat Harm Beertema (PVV) zegt; gun uw kind een mooie, onbezorgde kindertijd!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten