Kijk! Thierry Baudet ontdekt woke-LHBTI-propaganda in kinderboeken

Politiekmrt 11 2023, 10:00
Thierry Baudet is erachter gekomen dat er heel veel boeken zijn, die ook deel uitmaken van het leesmateriaal op basisscholen / kinderbibliotheken, die kinderen indoctrineren met het zieke trans-woke-lhbti-gedachtegoed. Zo wordt kinderen vanaf vier jaar oud geleerd wat pijpen is. In een boek voor kinderen vanaf 4 jaar oud wordt de trans-ideologie met behulp van een omgebouwd lammetje 'uitgelegd' aan kinderen.
FVD-leider Thierry Baudet is er tot zijn grote schok achtergekomen dat kinderen al vanaf extreem jonge leeftijd actief beïnvloed worden door de Woke-LHBTI-ideologie. In één van de boeken wordt de vraag gesteld: "Wat is pijpen en hoe doe je het?" Daaronder volgt een uitleg en een illustratie om even duidelijk te maken hoe dit in zijn werk gaat.
"Dit is voor kinderen, he?" zegt een Baudet die duidelijk ontstelt is. "En dit is één van de dingen waartegen wij campagne voeren. "Dat transgender-seks-propaganda voor kinderen."
"Hier dit ook, over transgenders," gaat Baudet verder terwijl hij er een ander 'kinderboek' bij haalt. "Dit is voor kinderen vanaf zes jaar, maar er staan hele verhalen in over LGBT en Transgenders, dat je geslachtsverandering kan doen enzo."
Een ander boek dat Baudet gevonden heeft is bedoeld voor kinderen vanaf 3jaar oud. Het verhaal draait om een lammetje dat zich niet happy voelt. De reden? Hij vindt dat hij eigenlijk een varkentje is. En dus toogt hij naar een dierenarts die hem behulpzaam ombouwt. In een varkentje. Vanaf dan leeft hij nog lang en gelukkig. De eerste pagina's van het boek en de laatste pagina's zijn voor de duidelijkeid gemaakt in regenboogkleuren.
"Dit is wat er nu gebeurt" met onze kinderen, concludeert Baudet. "Forum voor Democratie is de enige partij die hier keihard tegen strijdt, die hier aandacht voor vraagt. Die moeten we niet laten gebeuren. Ze moeten onze kinderen met rust laten."

Geschokte reacties

Uit de reacties op de video op Twitter blijkt duidelijk dat heel veel ouders ontsteld reageren op de inhoud van deze 'kinderboeken.' "Ik heb in mijn leven nog nooit zoveel jongeren verdwaasd rond zien lopen, niet meer wetende wie ze zijn," schrijft een populaire Twitteraar die gebruik maakt van de naam Gaia bijvoorbeeld. "Moeten kiezen tussen een groeiende lijst genders en geaardheden. En doen ze dat niet, dan horen ze er niet meer bij. Worden uit (online) groepen gegooid (ook als die daar helemaal niet over gaan). Het is een zeer agressieve ideologie geworden die over onze kinderen uitgestort wordt."
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
"Ik ben zo verdrietig over hoe het gaat. En ik vind dat FvD zo onterecht word gedemoniseerd," zegt een andere twitteraar 'NEO.' "Ik hoop echt dat mensen dit ook inzien."
Ans de Leukste Thuis vindt het ongelooflijk wat er gebeurt. "Niet te geloven," schrijft zij. Dat kleine kleutertjes daar mee geconfronteerd worden. Er lopen steed meer gekken rond ,die dat een kleuterboekje vinden."
"Allemaal mogelijk gemaakt door het linkse vergif wat er voor de klas staat," concludeert Enigmarie Kapitein.
Animal Lover voegt toe: "Dit is dus het nieuwe normaal. Maar boeken van o.a. Roald Dahl mogen niet meer."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten