Het OM heeft Glennis Grace in het vizier en dagvaardt haar voor voor geweldpleging en mishandeling

Het OM heeft Glennis Grace in het vizier en dagvaardt haar voor voor geweldpleging en mishandeling

De tijd dat BN'ers overal mee wegkomen met excuses lijken achter ons te liggen. Het OM gaat nu Glennis Grace vervolgen voor geweldpleging en mishandeling in de supermarkt van afgelopen februari. Deze zaak gaat natuurlijk garant staan voor veel emo tv.

Glennis Grace zal met nog paar anderen mensen een supermarktmedewerkers in de Jumbo in Amsterdam zwaar mishandeld en bedreigd hebben. De zoon van Grace ging destijds boodschappen doen in de supermarkt en stak daar een sigaret op. Zoals iedereen weet is het verboden om in een supermarkt te roken en daar werd terecht iets van gezegd door een supermarkt medewerker. Daarop moest de zoon van Grace supermarkt verlaten. Hier was het knaapje niet van gecharmeerd. En zei daarop tegen zijn moeder, Glennis Grace, dat hij met geweld de supermarkt is uitgezet. Glennis Grace besloot toen met nog een paar anderen met geweld verhaal te gaan halen in de supermarkt.

Glennis Grace heeft later hiervoor haar excuses gemaakt nadat ze haar deelnameplek aan de Beste Zangers was verloren. Grace dacht dus dat hiermee de kous af was. Het OM denkt hier gelukkig anders over. De officier van justitie heeft besloten om zeven personen te gaan dagvaarden voor het geweld in de Jumbo. Glennis Grace staat met vier andere meerderjarige verdachten terecht. Glennis Grace mag op 26 oktober haar verhaal komen doen in de rechtbank van Amsterdam. Er staan ook twee minderjarige verdachten terecht of daar de zoon van Grace bijzit is onbekend.

Grace moet een keer leren om haar temperament onder controle te houden. Het heeft haar nu een deelname gekost aan een tv programma maar ook de Ladies of Soul twijfelen om met haar door te gaan. Met een strafblad erbij sta je er niet lekker op in showbizzland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer