shutterstock 1575152860

Hoofdredactie Telegraaf: Hoe omgaan met KOZP? Negeer of begroet ze!

Binnenlandnov 25 2022, 12:00
Iedereen is de relschoppers van Kick Out Zwarte Piet spuugzat. Ze hebben een onschuldig kinderfeest de nek omgedraaid. Hoe moeten we met deze club afrekenen? De hoofdredactie van de Telegraaf heeft het antwoord of we daar nou zo blij van worden. 
De hoofdredactie van de wakkere krant van Nederland schrijft: ''Elke keer als lokale burgers uit boosheid over een actie bij een kinderfeest happen, wint dit militante clubje. Negeren is beter, zo niet begroeten. Dat slaat KOZP het machtigste wapen, provocatie, uit handen. Zo krijgen kinderen hun feest terug.'' Dit is natuurlijk te optimistisch gedacht.
Mensen met een geestelijke beperking daar kun je toch wel van spreken bij Kick Out Zwarte Piet. Anders ageer je niet zo tegen een sprookje, dat is het Sinterklaasfeest toch uiteindelijk. Hebben een andere aanpak nodig. We kunnen natuurlijk KOZP negeren. Begroeten gaat natuurlijk een brug te ver. Maar zolang de mainstream media KOZP een podium blijft bieden voor hun racisme gezwam kunnen veel Nederlanders ze niet negeren. Deze Nederlandhaters van Kick Out Zwarte Piet haten ons land, cultuur en de oorspronkelijke blanke bevolking. Ze zijn maar op één ding uit en dat zijn herstelbetalingen. Daarom moet de media deze totalitaire idioten doodzwijgen dan gaat hun vlam van hoop voor (financiële) tegemoetkoming ook uit. Alleen dan kan de rest van de Nederlandse bevolking deze opruiers negeren. 
Zolang je KOZP een luisterend oor biedt dan blijven ze jengelen. Het zijn net kleine kinderen die zich vervelend gedragen. Bij vervelende kinderen kun je ook twee dingen doen. Ze negeren of ze in de hoek zetten. In beide gevallen krijgen deze vervelende kinderen hun zin niet. Kinderen worden dan meestal vanzelf rustig, druipen af en gaan zich weer normaal gedragen. Deze aanpak moet je hanteren bij alle intolerante groepen in de samenleving.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten