shutterstock 1958440975

De innerlijke leegheid van Guy Verhofstadt in woord en beeld

EUnov 25 2022, 12:30
Guy Verhofstadt is zogenaamd de 'leider' van de 'liberalen' in het Europees Parlement. Helaas is hij alles behalve liberaal, is hij ook al geen leider, en is hij vooral goed in het Moreel Superieure Deugspel van de Wokers. Zo ook nu. Kijk maar naar deze foto die hij onlangs op Twitter zette.
Ik weet wat je denkt: als Europees politicus zijnde - en een man met flink wat invloed in het Europees Parlement - heeft Verhofstadt het vast heel druk. Deze mensen zijn bezig met allerlei vergaande projecten, waaronder het belachelijke digitale euro-project. Een project waarmee Brussel en Den Haag onze financiën - en dus ons - totaal kunnen domineren en controleren.
Maar nee. Blijkbaar is niets minder waar. Want meneer Verhofstadt tweette gisteren heel trots een selfie van zichzelf... met een LHBTIQ-armband om.
"Als het niet mag in Qatar, dan dragen we het gewoon in het Europees Parlement in Straatsburg," aldus de Belg. En ja hoor, daar staat 'ie. Met dat OneLove-bandje om. Omdat hij heel graag wil aantonen dat hij Deugt. Dat hij Tolerant is. Dat hij Moreel Superieur is. En dat hij dus 1.000 keer beter is dan de islamitische conservatieven in Qatar.
Interessant genoeg zou een man als Verhofstadt de zaken natuurlijk niet zo heel helder benoemen. Want hetzelfde Europees Parlement waar hij deel van uitmaakt wil op grote schaal mensen uit het Midden-Oosten naar Europa halen; mensen die in 90% van de gevallen (of meer) dat hele OneLove-LHBTIQ-gedoe afwijzen.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het is bizar om te zien hoe de bovenonsgestelden - die de Woke-agenda in eigen land continu pushen - die twee zaken met elkaar proberen te combineren. Óf ze bevatten niet dat het in tegenspraak is met elkaar, óf ze weten het wel maar het interesseert ze niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten