shutterstock 2225239967

Geen LHBTIQ-propaganda WK Qatar: Virgil van Dijk speelt NIET met OneLove-aanvoerdersband

sportnov 21 2022, 14:00
Goed nieuws voor iedereen die helemaal gek wordt van al die LHBTIQ-propaganda waar we steeds weer mee geconfronteerd worden: Virgil van Dijk draagt vanavond geen OneLove-aanvoerdersband bij de eerste wedstrijd van Oranje op het WK in Qatar. De FIFA heeft namelijk duidelijk gemaakt aan de KNVB dat dit niet getolereerd wordt en problemen gaat opleveren voor het team. Zodoende doet de KNVB dan toch maar een stapje terug.
Heel Deugend links zal wel weer woest zijn. Misschien niet eens zo gek, want de KNVB had drie weken geleden nog een grote bek. Toen werd er gesteld door de voetbalbond dat er "hoe dan ook" met die LHBTIQ-band gespeeld zou worden. "Wij gaan voor dat statement," riep de bond toen. "En als er een boete is, dan zal dat zo zijn."
Maar de FIFA was helemaal niet van plan met boetes te gaan strooien. Oh nee. Die had een een heel ander idee opgedaan: als een aanvoerder met die speciale band om speelt om een politiek en cultureel punt te maken in een land dat een heel andere cultuur heeft dan krijgt die aanvoerder linea recta een gele kaart. Dat is de regel. En dat betekent dus ook dat Van Dijk niets meer kan maken tijdens de wedstrijd zelf... en ook in de wedstrijden erna niet, want bij een paar gele kaarten in verschillende wedstrijden op een toernooi moet een speler een wedstrijd uitziten.
"Wij staan voor de OneLove-boodschap en blijven die uitdragen, maar onze eerste prioriteit op het WK is de wedstrijden winnen. Dan wil je niet dat de aanvoerder de wedstrijd begint met een gele kaart. Daarom hebben we met pijn in ons hart als UEFA-werkgroep, KNVB en als team moeten besluiten om af te zien van ons plan," aldus de KNVB.
Helemaal prima. Natuurlijk, het maakt mij ook niet uit wie het met wie doet. Maar deze LHBTIQ-propaganda gaat echt véél te ver. We worden er steeds vaker mee geconfronteerd. Je kunt je kont niet keren of hop, daar is weer iets LHBTIQ-erig. Houd op zeg. Niemand is geïnteresseerd in jullie obsessie. Bedrijf de liefde met wie je de liefde wil bedrijven, houd van wie je wilt houden... maar houdt op voortdurend campagne te voeren - zéker tijdens een leuke voetbalwedstrijd tijdens welke we juist willen ontsnappen van al die culturele en politieke strijdtonelen.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Daar komt nog bij dat ze in Qatar een heel andere religie, cultuur, geschiedenis, en dus heel andere waarden hebben dan wij in het postmoderne West-Europa. Het is ronduit imperialistisch en kolonistisch om onze waarden op te leggen aan Qatar - en andere landen met een geschiedenis die niet met de onze te vergelijken is. Laat die mensen in vredesnaam hun eigen cultuur hebben en houden. Waarom denken wij in het Westen altijd maar weer dat het aan ons is om anderen te vertellen hoe ze moeten leven en zelfs wat ze moeten denken
Overigens is het erg vermakelijk dat Deugers en Wokers die vaak een enorme hekel aan het christendom hebben zich zelf gedragen als missionarissen pur sang. Ze hebben het christelijke geloof ingeruild voor de LHBTIQ-religie. Maar voor de rest zijn ze precies dezelfde figuren als de 'priesters' en 'strijders' die eeuwen geleden de hele wereld veroverden en daar iedereen dwongen om christen te worden (of anders!). 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten