Screen Shot 2022 11 13 at 101644

Links van de leg: 'Elon Musk hield geen rekening met diversiteit en inclusiviteit bij zijn massa-ontslag!'

Buitenlandnov 13 2022, 10:18
De hele Woke-wereld is vandaag woest op Elon Musk. De reden? Toen de nieuwe eigenaar van Twitter onlangs op grote schaal totaal overbodige, nutteloze, en vooral ook luie werknemers ontsloeg weigerde hij daarbij "rekening te houden met diversiteit en inclusiviteit." Met andere woorden, hij vertelde Wokers dat ze hun Woke-Deughobby hun achterwerk konden steken. Wat een held!
Ik ben lang niet altijd onverdeeld positief over Musk. Historisch gezien is de man immers gewoon links geweest - heeft hij altijd linkse doelen nagestreeft. En ja, hij is ook van de 'klimaatverandering' (waarvan hij superrijk is geworden met Tesla), de ontwikkeling van AI, en zelfs van 'hersenimplantaten' die op termijn voor afschuwelijke, onmenselijke situaties kunnen zorgen - risico's waar hij zelf ironisch genoeg ook voor waarschuwt terwijl hij ondertussen wel doorgaat met deze projecten.
Maar toch. Op andere manieren is Musk wel degelijk heel sympathiek. Ten eerste natuurlijk omdat hij een renegade-ondernemer is die wilde avonturen aangaat zoals: 'We gaan naar Mars.' Dat is gewoon visionair. Schitterend. Daarnaast maakt hij zich steevast hard voor de meningsvrijheid. Heel mooi, want dat zien we eigenlijk nooit meer van de elites. Hij zegt dat de meningsvrijheid bij hem bovenaan staat, en dat dit zelfs reden voor hem was om Twitter in te lijven. Hoera!
En dan, tenslotte, is er zijn héérlijke houding ten opzichte van die extreemlinkse Deuggekken die denken dat ze hun obsessies aan de rest van ons kunnen opleggen. Musk gaat daar niet alleen niet in mee, hij vertelt die Wokies zelfs waar ze hun gezeik kunnen steken. Dit doet hij op mooie, harde wijze. Zowel publiek als achter de schermen.
Fox News bericht namelijk dat hij heel helder was toen hij Twitter-managers liet weten dat ze overbodige werknemers moesten ontslaan. Die mensen moesten eruit. Er waren lijsten met namen van honderden personeelleden die wel lekker verdienden, die hun hele dag van de extreme luxe op het Twitterkantoor konden genieten, maar die feitelijk gewoon op zijn best nutteloos waren, en op zijn slechts keiharde censureerders van onwelgevallige meningen.
Musk en zijn troepen waren zo duidelijk over zijn wensen dat sommige Twitter-managers doodziek werden. Een paar managers "gaven zelfs over een in zak" nadat Musk zijn bevelen had uitgedeeld. Zoveel "stress" had hij deze mensen "bezorgd" door - niet schrikken! - erop aan te dringen dat Twitter financieel gezond wordt. Maar daar zijn Gen Z en Millennials niet van gediend!
Hilarisch genoeg klagen Twitter-werknemers dat Musk bij zijn ontslagrondes "weigerde rekening te houden met met diversiteit en inclusiviteit." Sterker nog, toen hooggeplaatste Twitter-mensen erop aandrongen bij Musk dat ze lijsten konden doorgaan om er zeker van te zijn dat "minderheden" zo weinig mogelijk schade ondervonden van deze ontslagrondes lieten hij en zijn team weten dat ze daar totaal niet in geïnteresseerd waren.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken.
Schitterend, natuurlijk. Want als je een goed bedrijf wilt runnen doen dat soort Woketermen er totaal niet toe. Of mensen zijn belangrijk voor het bedrijf en doen goed werk, of ze moeten ontslagen worden. Punt. Hun kleur, seksualiteit en gender doen er niet toe. Dat begrijpt iedereen - nou ja, iedereen behalve de met de Woke-Ideologie geïndoctrineerde generatie die het tot voor kort voor het zeggen had bij Twitter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten