shutterstock 1388894738 1

Humanistisch Verbond biedt geestelijke bijstand aan klimaatactivisten en creëert een "klimaatvrijplaats"

Binnenlandfeb 17 2023, 19:30
Vandaag staan we graag even een moment stil bij al het leed waar klimaatactivisten vandaag de dag mee te maken hebben. Zo lazen we vandaag in het AD de schokkende verhalen van verschillende klimaatactivisten die te maken hebben met onwijs veel klimaatstress. Gelukkig biedt het Humanistisch Verbond uitkomst, er is een plek gecreëerd voor deze klimaatsnowflakes waar ze tot rust kunnen komen.
Er zijn blijkbaar een groot aantal mensen die mentale en fysieke klachten ervaren door klimaatverandering. In het AD is te lezen dat mensen met klimaatstress slecht slapen en vaak al snel tegen een burn-out aanzitten. Gelukkig is er voor die mensen sinds vandaag een “klimaatvrijplaats”. Het Humanistisch Verbond heeft een plek gecreëerd waarbij mensen met klimaatstress tot rust kunnen komen.
Programmamanager ecohumanisme Lotte Huijing van het Humanistisch Verbond hoort steeds vaker dat mensen mentale klachten ervaren vanwege klimaatstress. Mensen kunnen niet slapen en krijgen de beelden van bosbranden niet van hun netvlies. Huijing ziet een rol voor het Humanistisch Verbond om geestelijke bijstand te bieden aan deze groep mensen.
Het is toch opvallend te noemen dat dit soort taferelen alleen voorkomen bij linkse, vaak klimaat- of woke georiënteerde gekkies. Je gaat jezelf bijna afvragen waarom “wij op rechts” geen vrijplaats hebben om bij te komen van alle ellende die links Nederland veroorzaakt. Het is gedrag wat we de laatste tijd wel vaker zien, gisteren nog was er weer een hoop ophef vanwege huilende politici van GroenLinks, D66 en het CDA na een vlammend betoog van Arnhems FVD-raadslid Gino Luursen.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten