img 20230216 wa0001

Arnhemse snowflakes van D66, PvdD en GL verlaten huilend de raadszaal na sterk betoog van FvD-raadslid

Politiekfeb 16, 16:00
Tijdens een raadsvergadering in Arnhem liepen de emoties gisteren hoog op nadat een FvD-raadslid zijn ideeën over genderverandering en 'genderideologie' uitte. Hij pleitte voor het bestrijden van de lhbtiq+ gemeenschap en stelde dat gender zoals bedoeld in de ogen van deze gemeenschap niet bestaat.
Dit leidde tot verontwaardiging bij verschillende raadsleden, die uiteindelijk huilend de raadszaal verlieten. Ahmed Marcouch, burgemeester en voorzitter van de gemeenteraad, liet de FvD'er zijn betoog afmaken, omdat hij een open debat voorstaat waarin alle raadsleden hun ideeën kunnen delen, ongeacht wat anderen daarvan vinden.
Raadsleden van D66, Partij voor de Dieren en GroenLinks hebben de Arnhemse raadszaal verlaten na het betoog van Forum voor Democratie raadslid Gino Luursen. Het FvD-raadslid hield een sterk pleidooi over de idioterie van vandaag de dag rondom het hijsen van regenboogvlaggen en het plaatsen van regenboogzebrapaden in de openbare ruimte. “Het is een keer klaar. Je wordt er letterlijk mee doodgegooid!”
"Gender zoals bedoeld in de ogen van de lhbtiq+gemeenschap bestaat niet, en je identiteit is niet iets wat je zelf vaststelt. Daar klopt niets van en het is schadelijk. Voor volwassenen, maar ook zeker voor jonge, beïnvloedbare, onzekere en door hormonen gevelde kinderen." Aldus Luursen.
Verder zegt het Arnhemse FvD-raadslid dat het niet uitmaakt of je een penis of een vagina hebt. “Kennelijk is geslacht niet belangrijk, maar tegelijkertijd is het juist weer zó belangrijk dat we de borsten en ballen van kinderen verwijderen."
De Arnhemse snowflakes van D66, GroenLinks en PvdD kunnen blijkbaar slecht omgaan met meningen van andere partijen. Het is dan ook niet voor het eerst dat partijen weglopen als het allemaal even te kritisch en confronterend wordt. Het kabinet deed precies het zelfde toen Thierry Baudet in de Tweede Kamer een kritisch betoog hield over Sigrid Kaag.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten