screen shot 2022 08 18 at 21

Jan Dijkgraaf ontmaskert WNL: ''WNL kruipt voor de macht''

Binnenlandokt 31 2022, 9:32
In het Briefje van Jan legt Jan Dijkgraaf goed bloot dat WNL een omroep is die graag de zittende macht pleziert. Oh wat was het toch een gênante vertoning het interview met Geert Wilders bij WNL op Zondag. Je zag dat hij als luis in de pels van de regering zeer vijandig werd benaderd door Rick Nieman. Het was zo triest dat Geert Wilders zelf concludeerde als Rick Nieman zijn mening niet wil horen, dat hij hem dan niet had moeten uitnodigen voor zijn programma.
WNL ooit de omroep die was opgericht om wakker Nederland te bedienen is nu inmiddels getransformeerd naar een propaganda kanaal voor de regering. Als je ziet hoe een Rutte reageert op zijn Interviewer Sven Kockelmann dan weet je genoeg en Jan Dijkgraaf constateert dit ook terecht in zijn Briefje van Jan; ''Rutte veroorloofde zich aan het eind van het interview zelfs de voor de compleet ingepakte Kockelmann dodelijk opmerking: ''Wij kennen elkaar te goed, meneer Kockelmann”.
Dan weet je als Geert Wilders dat je dan bij WNL in een vijandige arena terecht komt en dat bleek ook wel figuren om hem heen waren verzameld om hem in een slecht daglicht te zetten. Gelukkig lukte dit niet maar je ziet zo wel hoe bevooroordeeld WNL is en dat concludeert ook Jan Dijkgraaf; ''Rick Nieman, de al jaren geleden gepensioneerde politieman Kees Sietsma én Raquel, een WNL-meisje dat goed is in boos naar Wilders kijken als ze ziet dat de camera op haar gericht is en dat vond dat hij zijn mond moest houden over asielzoekers, voerden een kansloze missie uit.''
Nee het was een hele vervelende uitwedstrijd voor Wilders helemaal als je dit vergelijkt hoe de kroonprinses van de VVD, Edith Schippers, met fluwelen handschoenen werd behandeld door Rick Nieman vorige week. Dijkgraaf ziet dit ook; ''Vorige week zat de beoogde nieuwe VVD-leider Edith Schippers in ‘WNL op Zondag’ om de reddingsoperatie van de VVD te verkopen. Schippers werd 4 keer onderbroken. Gisteren zat PVV-leider Geert Wilders bij in ‘WNL op Zondag’. Wilders werd 28 keer onderbroken.''
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Nee WNL is gisteren definitief door de mand gevallen. We kunnen hier niet meer spreken van een kartelstutter, nee WNL maakt nu echt onderdeel uit van het mediakartel. Jan Dijkgraaf concludeert dan ook terecht dat WNL kruipt voor de macht. Rutte en zijn trawanten kunnen trots zijn op de omroep van Bert Huisjes. Rechts Nederland is weer een illusie armer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten