shutterstock 2234549931

Jan Dijkgraaf voorspelt dat de politie zich vanavond weer laat vernederen door Marokkaans straattuig

Binnenlanddec 14 2022, 12:00
Het is vandaag weer een spannende dag voor de steden, omdat Marokko voetbalt. Eén ding kun je met zekerheid voorspellen er komen rellen dat is de enige zekerheid die je hebt met de Marokkaanse capuchonklootzakjes. In zijn column ''Briefje van Jan'' neemt Jan Dijkgraaf alvast een voorschot van wat komen gaat. Dijkgraaf vindt dat de politie niet uit lieverdjes bestaat en voorspelt dat zij zich vanavond weer tot het bot laten vernederen door Marokkaans straattuig. Alleen tegen vreedzame demonstranten durft de politie tot bloedens toe in te grijpen (Red. zie de demonstraties tegen de Coronamaatregelen).
Jan Dijkgraaf voorspelt dat het vanavond weer bal wordt. Hij verwacht dat de politie vanavond met 800 tot 1000 man/vrouw na de WK-wedstrijd tussen Frankrijk en Marokko zich wéér tot het bot laat vernederen door Marokkaans straattuig dat in Nederlandse steden andermans eigendommen vernielt en levensgevaarlijke explosieven op hen afvuurt. Hier kan Jan best eens gelijk in hebben de politie toont niet echt aan een lerende organisatie te zijn.
De politie moet hard optreden tegen dit soort geweld en om te zorgen dat de openbare orde en veiligheid in de stad wordt gewaarborgd. Het is natuurlijk onacceptabel dat de politie zich laat vernederen door dit rapaille. De politie moet zeker niet mee feesten met dit straattuig. Die beelden zijn namelijk ook opgedoken. Hiermee verlies je aan gezag en is de beer los. 
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden
Eigenlijk hoopt heel Nederland tegen beter in dat het vanavond rustig blijft. En dat de Marokkaanse gemeenschap er gewoon een gezellig voetbalfeest van maakt. We gaan vanavond zien of de voorspelling van Jan Dijkgraaf gaat uitkomen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten