Tjeerd de Groot (D66) strooit weer met onwaarheden, gelukkig vergeet het internet niks

Tjeerd de Groot (D66) strooit weer met onwaarheden, gelukkig vergeet het internet niks

Men zegt weleens als bepaalde informatie eenmaal op het web staat dan gaat het er nooit meer af. Dat blijkt maar weer nu Tjeerd de Groot (D66) weer met onwaarheden strooit om de BoerBurgerBeweging te demoniseren. De Groot heeft pech op het internet vergeet men niks en daarom wordt hij keihard geconfronteerd met zijn leugens.

Dat D66 vol zit met magere mannetjes dat weten we al een tijdje. Ze doen nu ook een wedstrijdje wie het grootste magerste mannetje is. Momenteel gaat Tjeerd de Groot aan kop. De Groot durft te beweren dat BBB onwaarheden verspreidt en twittert: ''Boeren opjutten tegen burgers door te beweren dat boeren plaats moeten maken voor woningbouw. Boeren zand in de ogen strooien met nepoplossingen, aantoonbaar verkeerde cijfers en halve waarheden. De methoden van de Boer Burger Beweging.'' Helaas voor Tjeerd de Groot zijn er mensen op internet die niks vergeten. Deze mensen hebben een tweet uit 18 september 2019 boven water gehaald waarin de Groot zegt dat D66 de veestapel wil halveren zodat er meer huizen gebouwd kunnen worden. Kortom Tjeerd de Groot loopt desinformatie te verspreiden om de partij van Caroline van der Plas zwart te maken.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden

D66 is van mening dat de veestapel in Nederland gehalveerd moet worden om ruimte te maken voor woningbouw. Het is dus niet de duurzame en noodzakelijke stap die Nederland moet zetten om de natuur te redden. Dit is echt een reminder dat D66 uit is op de landbouwgrond van de boeren om er huizen op te bouwen. Het bureaucratisch verzonnen stikstofprobleem is echt een stok om de boeren mee te slaan. Tjeerd de Groot weet nu weer één ding zeker, al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties