Johan Derksen weigert excuus aan te bieden voor verkrachting met kaars van bewusteloze 'juffrouw'

Johan Derksen weigert excuus aan te bieden voor verkrachting met kaars van bewusteloze 'juffrouw'

De hele wereld is enorm geschrokken dat Johan Derksen gisteravond toegaf bij Vandaag Inside dat hij, toen hij 22 jaar oud was, een vrouw met een kaars verkrachtte na een stapavond. Oh, en ze was ook nog eens "bewusteloos" toen hij dat deed. Ook Talpa zegt verbaasd te zijn en contact met hem op te zullen nemen. De verkrachter zelf weigert ieder excuus.

Als je een (grote!) kaars zonder toestemming in de vagina duwt van een (bewusteloze) vrouw ben je gewoon een verkrachter. Punt. Maar ongelooflijk genoeg vindt Johan Derksen dat hij geen excuus hoeft aan te bieden voor dit misdrijf. Gisteren bekende hij op tv - met 600.000 kijkers! - dat hij dit had gedaan toen hij 22 jaar oud was.

Desgevraagd laat Derksen weten dat hij niet van plan is om zijn excuses aan te bieden, aldus het AD. "Ik trek er geen woord van terug, ik bied ook mijn excuses niet aan. Het is een jeugdzonde die ik heb opgebiecht, daarmee heb ik me kwetsbaar opgesteld," aldus de kaars-verkrachter. "Ik ben er niet trots op, maar ik heb gezegd wat ik heb gezegd. Het gebeurde in de tijdgeest van toen."

Apart. Want een normaal mens gelooft natuurlijk helemaal niet dat het "toen" (de leeftijd van mijn vader) normaal was om een kaars in de vagina te steken van een bewusteloze vrouw. Dat de vrouw toen geeft aangifte heeft gedaan komt ongetwijfeld doordat mensen toen wél geloofden dat het "haar eigen schuld" was omdat ze "dronken" was geworden en een paar onbekende mannen met zich mee had genomen naar huis. Nu weten we beter, wat dat betreft.

Talpa is geschrokken

Talpa, het bedrijf dat SBS 6 in handen heeft en dus verantwoordelijk is voor de inhoud van Vandaag Inside, zegt enorm "geschrokken" te zijn door de bekentenis van Derksen. "We zijn enorm geschrokken van de uitlatingen van Johan Derksen," zegt het bedrijf in een officiële verklaring. "Dit is een ernstige zaak waar we zorgvuldig naar gaan kijken. We gaan op de kortst mogelijke termijn in gesprek met Johan."

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Hartstikke goed hoor, maar het kan natuurlijk niet zo zijn dat Talpa doorgaat met deze man. We hebben allemaal een broertje dood aan de politieke correctheid. Maar dit heeft daar niets mee te maken. Dit gaat letterlijk om verkrachting.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer