carice van houten by sachyn mital

Klimaatobsessie Carice van Houten neemt zorgelijke vormen aan: Klimaatverandering drijft haar tot wanhoop

Binnenlandjul 30 2023, 12:30
Carice van Houten, de 46-jarige actrice bekend van Game of Thrones, heeft op Instagram haar sombere gevoelens gedeeld over de klimaatcrisis. In een video liet ze weten dat ze zich bezorgd en bedrukt voelt over de staat van de wereld. Ze ontving liefdevolle berichten van bezorgde fans, die zich afvroegen hoe het met haar ging en of ze niet te somber was. Van Houten gaf toe dat ze inderdaad op sommige dagen somber is, gezien de urgentie van de klimaatverandering.
Als een betrokken klimaatdemonstrant uit de actrice regelmatig haar zorgen op Instagram en gebruikt ze haar platform om bewustzijn te creëren over de klimaatverandering. In mei werd ze aangehouden tijdens een klimaatprotest van Extinction Rebellion (XR), waar de A12 werd geblokkeerd.
Hoewel ze soms worstelt met gevoelens van bezorgdheid en machteloosheid, blijft Carice van Houten vastberaden om door te gaan met haar inspanningen om aandacht te vragen voor het klimaatprobleem. Op dagen dat ze meer energie heeft, is ze vastbesloten om door te zetten en te blijven strijden voor een duurzamere wereld.
Met haar betrokkenheid bij het klimaat inspireert Carice van Houten anderen om ook bewust te worden en actie te ondernemen. Als een invloedrijke figuur in de entertainmentindustrie gebruikt ze haar stem om een positieve impact te maken en roept ze op tot collectieve actie tegen de klimaatcrisis.
De video lijkt te suggereren dat het met Carice niet helemaal goed gaat. Ze lijkt volledig geobsedeerd en geïndoctrineerd door angstige berichten over het klimaat, waardoor ze anderen ook in de ban van deze paranoïde onzin brengt. Het wordt tijd dat Carice zich weer richt op haar ware talent: acteren. Haar huidige gedrag is inmiddels een uitgemolken en triest toneelstuk geworden. De reacties onder de video zijn ook behoorlijk kritisch en mensen vragen zich af hoe het kan dat de ooit zo geprezen actrice zó heeft kunnen afglijden.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten