shutterstock 1173152773

Knetter! Bizarre incidenten zetten Nederland op zijn kop: Vrouw uit Zwijndrecht opgesloten in kist op zolder!

Binnenlandjan 20 , 20:00
De afgelopen weken worden gekenmerkt door bizarre incidenten. Terwijl de Nederlandse media nog steeds bezig zijn met de tragische schietpartij waarbij Richard K. koelbloedig twee mensen heeft vermoord, vinden er elders in het land ook genoeg vreemde gebeurtenissen plaats die normaal gesproken alleen in Amerika voorkomen.
Het live streamen op Facebook na een moordaanslag heeft een behoorlijk Amerikaanse wending genomen en heeft het Drentse dorp in opschudding gebracht. Dat is begrijpelijk, maar opmerkelijk is het wel dat er in zo'n klein land als Nederland zoveel opzienbarende en verontrustende incidenten plaatsvinden die zich uitstekend zouden lenen voor een Netflix-documentaire.
Ook in Rotterdam voltrok zich eerder vandaag een absurd verhaal. In een woning aan de Ruys de Beerenbrouckstraat in Zwijndrecht werd een vermiste vrouw aangetroffen in een kist op zolder(!). Ze verkeerde in slechte toestand. De politie heeft een man gearresteerd.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
De 60-jarige vrouw, naar verluidt de bewoonster van het huis aan de Ruys de Beerenbrouckstraat, was als vermist opgegeven. Volgens ooggetuigen vloog er in de nacht van vrijdag op zaterdag een politiehelikopter boven de straat. Zaterdagochtend werd er vervolgens met duikers gezocht in een nabijgelegen water, in de veronderstelling dat de vrouw mogelijk onder het ijs lag. Niets bleek minder waar. De oudere vrouw werd aangetroffen in een kist op zolder, kreeg zuurstof toegediend door de hulpdiensten en is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld, is nog niet duidelijk. De gearresteerde is vermoedelijk de bewoner, en daarmee hoogstwaarschijnlijk de echtgenoot van de 60-jarige vrouw. Zijn rol in het drama wordt momenteel onderzocht, en het blijft onduidelijk wat er voorafging aan het incident.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten