geert wilders pvv 9o1a6680

PEILINGEN! Geert Wilders VEROVERT Nederland: PVV bereikt historisch hoogtepunt!

Politiekjan 21, 10:30
In de recente peilingen van Maurice de Hond zijn opmerkelijke verschuivingen te zien, met name de enorme steun die de PVV momenteel geniet, met een historisch hoogtepunt van 49 zetels. Deze indrukwekkende score markeert een vier keer zo grote aanhang als die van de VVD, die op dit moment slechts 12 zetels behaalt, een resultaat dat de partij slechts twee keer eerder heeft bereikt in het verleden.
De peiling vertoont beperkte verschuivingen ten opzichte van de vorige meting, kort voor Kerst. Echter, de opvallende prestatie van de PVV springt eruit en wordt beschouwd als een historisch fenomeen in de Nederlandse politieke geschiedenis!
De VVD, historisch gezien een van de grootste partijen van Nederland, staat momenteel ver achter op de PVV. Het is relevant om te benadrukken dat de 12 zetels van de VVD een uitslag zijn die zelden wordt bereikt, zelfs niet tijdens verkiezingen. De enige vergelijkbare situatie was tijdens de periode dat Rita Verdonk uit de VVD werd gezet en haar eigen partij "Trots op Nederland" begon.
Terwijl de PVV in de peilingen triomfeert, zijn er ook interessante trends zichtbaar bij andere partijen. Zo lijkt NSC langzaam terrein te verliezen, met een geleidelijke daling van één zetel in elke recente peiling, waardoor de partij momenteel op 17 zetels staat.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Opvallend is ook de algemene trend van dalend vertrouwen in politici over de gehele linie. In slechts vier weken tijd zijn de scores van prominente politici zoals Yeşilgöz, Plasterk, Keijzer, Omtzigt, Wilders, Timmermans en Van Der Plas gedaald. De ontwikkelingen in Den Haag, met name rondom de kabinetsformatie en de discussies over migratie en de spreidingswet, lijken het vertrouwen van het Nederlandse publiek in politici te hebben aangetast.
Het vertrek van Lillian Marijnnisen heeft bij de SP gek genoeg gezorgd voor een zeteltje winst. Forum voor Democratie, onder leiding van Thierry Baudet, blijft wederom stabiel, waarbij de afsplitsers van JA21 in de nieuwste peilingen volledig lijken te verdwijnen. Er gaat dan ook niets boven het origineel!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten