wildersspijkmedia

Filmpje! Geert Wilders deelt inspirerende Feel Good-video: "We hebben de mooiste jaren nog voor ons!"

Politiekjan 20, 13:00
Wilders">Geert Wilders heeft ons nogmaals op het hart gedrukt in wat voor mooi land we leven. De PVV-leider heeft een inspirerende video gedeeld waarin de beoogde premier duidelijk maakt dat de beste jaren van ons land nog voor ons liggen. “We mogen nooit vergeten waartoe we in staat zijn, wat we allemaal kunnen als we maar willen. We moeten weer groots durven denken, want waar een wil is, is een weg!”
De toon die Wilders de laatste maanden aanslaat, wordt in de video verder doorgetrokken: een optimistisch en hoopgevend verhaal waarbij de Nederlanders weer op de eerste plaats komen te staan. Geen ingewikkelde campagneslogans bedacht door veel te dure marketingbureaus zonder gevoel voor wat er speelt in de samenleving. Nee, de PVV – en ook partijen als FVD – weten altijd de juiste snaar te raken in hun social media-video's. De onoprechte uitstraling van campagnes bij partijen zoals de VVD prikken mensen inmiddels doorheen.
De video van Wilders kan dan ook op veel positieve reacties rekenen. "Hou vol Geert," klinkt het, en "Geert, de held van Europa." De video is dan ook een mooi uithangbord waarbij nauwelijks een negatieve reactie te lezen is, wat uitzonderlijk is. Ook internationaal staat onze Geert er goed op. "Amazing country, the only country I feel safe to travel in Europe."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het Amerikaanse wat Wilders laat terugkomen, zowel in zijn debatstijl als zijn aanwezigheid op sociale media, aangevuld met filmisch oogstrelende video's waarbij een inspirerende toon wordt gezocht die aanspreekt op het gevoel dat veel mensen in Nederland hebben en waarom veel mensen op de PVV hebben gestemd: Trots. Het trots willen zijn op Nederland, onze cultuur, onze geschiedenis!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten