ing bank lion

Klimaatgekkies van Milieudefensie richten hun pijlen op ING: "De bankier van de klimaatcrisis!"

Binnenlandjan 20, 15:00
Milieudefensie lijkt weer eens op zoek naar zondebokken, en deze keer is ING aan de beurt. Het is opmerkelijk hoe de organisatie constant bedrijven aan de schandpaal nagelen, zonder oog te hebben voor de bredere context. Ja, ING rapporteerde een aanzienlijke uitstoot van broeikasgassen, maar misschien moeten deze klimaatgekkies ook vooral eerst eens naar zichzelf kijken en voortaan hun jaarlijkse vliegreisje naar Bali overslaan. Pak lekker de fiets naar Zuid-Spanje, waar ze nog steeds bezig zijn met het opruimen van aangespoelde plastic troep. Maak jezelf nuttig!
De klimaatorganisatie wil ING dwingen om de samenwerking met bepaalde bedrijven stop te zetten, zonder enig begrip voor de complexiteit van de zakelijke wereld. Deze eenzijdige benadering zal niet alleen de bank schaden, maar ook de economie als geheel. Bovendien is het weer erg makkelijk om met cijfers te goochelen en te beweren dat ING de 'Nederlands invloedrijkste bankier van de klimaatcrisis' is.
Laten we realistisch blijven en erkennen dat de financiële sector een wereldwijde dynamiek heeft, waarbij individuele banken slechts een schakel vormen in een veel groter geheel. Milieudefensie is ervan overtuigd dat het afdwingen van reductiedoelen via een rechtszaak de juiste weg is. Misschien moeten ze hun energie steken in constructieve samenwerkingen en oplossingen, in plaats van constant met de beschuldigende vinger te wijzen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Nederland heeft behoefte aan een gebalanceerde aanpak van problemen, zoals de migratieproblematiek, het tekort aan woningen, enzovoort. Een eenzijdige heksenjacht op bedrijven zoals ING, die een cruciale rol spelen in onze samenleving, komt niemand ten goede.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten