opening innovation hub of singularityu nl 26810508603 cropped

BIZAR! Koningin Máxima pleit opnieuw voor Digitale-ID in Davos: "Ga linten knippen, bemoei je niet met wetgeving!"

Politiekjan 20, 18:00
Het World Economic Forum heeft weer zijn ware gezicht laten zien. Nota bene onze eigen Koningin Máxima trekt van leer voor de Digitale-ID: "Goed om te weten wie er gevaccineerd is." Dit is natuurlijk bijzonder slecht nieuws en enigszins angstaanjagend om te bedenken dat hier serieus over gesproken wordt!
Nou ja, dat was voor velen van ons al duidelijk, maar het ware aard van het beestje komt steeds meer aan het licht. Er wordt dan ook massaal en bezorgd gereageerd op het desbetreffende fragment. "Niet mijn koningin," klinkt het voornamelijk op X/Twitter.
FVD'er Martin Bos hoopt vooral dat nu er steeds meer van dit soort fragmenten opduiken, mensen wakker worden: "Weet u nog dat enkele jaren geleden 'The Great Reset' en 'Build Back Better' via een digitale identiteit, een sociaal kredietsysteem en CBDC complottheorieën waren? En dat het WEF en de WHO onschuldige, goedbedoelde instituten werden genoemd? Gelukkig weten we nu wel beter. Toch?"
Dr Gert Jan Mulder op X: 'Very scary, very inappropriate, very unelected, very un democratic, very dangerous, very globalist, very snobbish, very awkward, very inappropriate in short, very unacceptable!!' / X (twitter.com)
In een tijd van lockdowns en massale vaccinatiecampagnes lijken mensen te vergeten dat het onze grondrechten zijn om zelf ons geld te kunnen verdienen en te beslissen waaraan we het uitgeven, of het nu aan vlees, brandstof of een vliegreis is; dat niemand bedrijven zomaar mag sluiten omdat een bepaald beroep als 'niet-essentieel' wordt beschouwd voor de volksgezondheid; om privé te houden welke medicijnen we gebruiken. Deze conclusie trekt ook huisarts Els van Veen, die op enorm veel bijval kan rekenen. "Hear, hear!"
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Ook financieel journalist Arno Wellens doet een duit in het zakje en lijkt zich te storen aan het optreden van Máxima: "Ga linten knippen, maar bemoei je niet met wetgeving. Hoe moeilijk is het?" Het is duidelijk dat de gewone bevolking niet zit te wachten op al deze gekkigheid vanuit Davos, waar de elite met elkaar in hun eigen bubbel controversiële en absurde ideeën spuien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten