screen shot 2023 04 22 at 104743

Knetter! Op1 komt met doorgeslagen gast: 'Heb restaurant geopend waarin mensen hun eigen vlees moeten slachten'

Binnenlandapr 22 2023, 10:00
Bij Op1 dachten ze dat een of andere klimaatgek een geweldig idee heeft voor zijn eigen restaurant: hij zegt dat hij een restaurant geopend heeft in Arnhem. Wat zijn eetgelegenheid anders maakt? Gasten moeten hun eigen vlees slachten. Dus zelf, hop, even een kip onthoofden. Dit is wel héél Randstads, zeg.
Je hebt van die mensen die in de gewone wereld leven maar die zoveel tv kijken en die zo geïndoctrineerd zijn dat ze dénken dat ze in de Randstad wonen. Dat geldt blijkbaar ook voor één van de gasten bij Op1, gisteravond. Deze man heeft, zegt hij, een restaurant geopend waar klanten zélf hun kip moeten slachten, de veren eruit moeten trekken, etc. als ze een kippetje willen eten. Dat zou ze dan 'besef' moeten bijbrengen over wat vlees eten inhoudt (en dus impact hebben op ze, op zo'n manier dat ze minder vlees gaan eten of zelfs helemaal geen vlees meer gaan eten).
Kijk maar naar hoe meneertje koekepeertje dit gisteravond uitlegde:
Alleen is er één probleem... Dit soort idiote plannen werken alleen in gebieden waar er mafketels rondlopen die denken dat hun vlees op magische wijze op hun bordje verschijnt. Dat wil zeggen, in Amsterdam. In de rest van `Nederland weet men écht wel hoe het werkt; dat vlees afkomst is van - niet schrikken - een dier. En dat je dit dier moet slachten.
Wij, normale mensen die uit niet-Amsterdam komen, schrikken daar niet van. We weten dat het normaal is. Sterker nog, zeker wij die op het platteland gewoond hebben, hebben dit soort dingen gezien toen we jong waren. Wij schrikken eerder van de vreselijke omstandigheden waarin dieren geslacht worden in massaslacht-fabrieken, dan hoe dat gebeurt bij een lokale slager/restaurant.
En dan zijn er natuurlijk nog de moslims, die elk jaar op het offerfeest een dier offeren. Ook dat gebeurt met de koper die er gewoon bijstaat. Die het ziet gebeuren.
Kortom, de enigen die hier van 'schrikken' zijn D66'ers en GroenLinksers.
Overigens zei deze mafketel ook volgens mensen die de héle uitzending gekeken hebben - dat ga ik natuurlijk niet doen - dat ze het mes verbergen op de slachttafel omdat ze niet willen dat de kip het mes kan zien. Want die gaat dan heus begrijpen dat ze geslacht gaat worden.
Like onze gloednieuwe Facebookpagina: Strijders voor Vrijheid. Samen staan we sterk. Met elkaar, voor elkaar.
LOL!
Ja hoor, want kippen hebben echt dat besef. Jongejongejonge.
Knetter. Echt geschift. En zie dan hoe die OP1-presentatrices toekijken. In spanning. Een gezicht van: jeetje! Allemaal afkomstig uit Amsterdam, duidelijk. Wat is dat toch een trieste stad geworden, met zielige mensen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten