shutterstock 1058113400

Knetter! Utrecht schaft gratis parkeren op feestdagen af: 'Het is niet inclusief genoeg'

Binnenlandnov 13 2022, 17:12
Als je wilt weten hoe geschift Nederland tegenwoordig is hoef je alleen maar even dit artikel te lezen. De reden? Utrecht heeft besloten gratis parkeren op feestdagen af te schaffen... omdat de feestdagen zogenaamd niet inclusief genoeg zijn. Het zijn namelijk christelijke feestdagen. En dat kan niet.
Buitenlanders die naar Nederland komen moet zich één ding heel goed in hun oren knopen: Nederland is historisch een christelijk land. Nederland heeft dus christelijke feestdagen... en tot een paar jaar geleden christelijke normen en waarden. Als je niets hebt met het christendom als immigrant, prima, maar dan moet je of maar naar een ander land gaan óf de cultuur alhier gewoon zonder zeuren accepteren.
Datzelfde geldt natuurlijk voor mensen die naar landen gaan met andere achtergronden. Als je naar Turkije of een Arabisch land gaat moet je niet zeuren dat je vijf keer per dag de gebedsaankondiging vanuit de moskee door de straten hoort zingen. Vind je dat maar niets? Stoor je je daar aan? Prima. Maar dan moet je maar lekker naar een ander land gaan; naar een land waar ze een andere cultuur en geschiedenis hebben.
Maar wat wekt de verbazing? In Nederland schaft de elite onze eigen cultuur zélf af uit angst dat immigranten het misschien niet inclusief vinden allemaal. Utrecht gaat voorop. Deze gestoorde stad schaft gratis parkeren op feestdagen nu af... omdat die feestdagen maar al te vaak christelijk zijn. Dat is niet "inclusief" genoeg.
Knetter. Echt totaal gestoord. Hoe geschift ben je dan, als je dit zo doet? Dan ben je gewoon niet goed bij je hoofd. En je bent dan nog zelfhatend ook.
Hilarisch zet Utrecht nu ook álle automobilisten te kakken. Want wat boeit het een hindoe, moslim of boeddhistische automobilisten nou waarom hij op bepaalde dagen geen parkeergeld hoeft te betalen? Hij weet alleen dat het gratis ís... en dat dit geweldig nieuws is omdat het geld bespaart.
Wat een puinhoop. Wat een idioterie. En wat een geschifte wereld waarin wij leven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten