screen shot 2022 08 05 at 14

-Michel Mulder- 'De coming out van een klein vrouwtje'

Opinienov 13 2022, 15:25
Is de terugkeer van Jan Roos op twitter de grootste scoooooooop - in de woorden van Roos - die er te lezen valt? Nee, dat is het uit de kast komen van Sandrina Schimmelpenninck.
Voor de mensen die geblockt zijn door Sandrina: wat hij daar zegt is dus dat heel veel vrouwen, inclusief hijzelf, door De Telegraaf bewust 'lelijk' worden neergezet.
Sandrina heeft zich de vrouwelijke status van 'iets betekend' aangemeten, want waar voorheen progressieve vrouwen als Kaag stelselmatig 'zombie-achtig' werden geportretteerd in de Televaag, is dit lot nu ook Sandrina beschoren, dat linkse keffertje met een ernstige vorm van grootheidswaanzin.
De meningen over de 'mannelijkheid' van - voorheen - Sandertje varieerden al van - ruim vertaald - linkse pisnicht tot de nageboorte van Albert Verlinde, maar nu heeft Sandrina haar ware identiteit gevonden...... die van een kruisbestuiving tussen tante Til en Yvonne Coldeweijer.
Sandrina - die niet hypocriet genoemd wenst te worden, omdat die 20 jaarlijkse vliegtuigvluchten naar Zweden ook wel zonder haar plaats vinden - is weliswaar als Graaf geboren, maar het moet voor Wim-Lex 'a piece of cake' zijn om in het filiatieregister Sandrina de gewenste titel van Gravin toe te bedelen.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken.
Vanaf deze plek wens ik Sandrina alle geluk toe met haar uit de kast komen - waarschijnlijk formaatje nachtkastje - en moge haar relatie met die Zweedse schone standhouden. In deze tijd van LHBTIQXYZ-waanzin, is ten slotte niets krankzinnig genoeg.
Ps, ik hoop dat je alvast wat geoefend hebt met de make-up van Lotta, want anders gaat iedere foto er voortaan zo uitzien als diegene in de Televaag, waar jij zo tegen ageert.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten