LOL! Geert Wilders fileert haatdwerg Sander Schimmelpenninck: 'Zijn columns zijn een ramp voor de mensheid'

LOL! Geert Wilders fileert haatdwerg Sander Schimmelpenninck: 'Zijn columns zijn een ramp voor de mensheid'

Geert Wilders heeft op Twitter op hilarische wijze uitgehaald naar Sander Schimmelpenninck. De dwerggraaf vindt het namelijk heel erg dat Elon Musk nu eigenaar is van Twitter. Nou, zegt Wilders, wat pas echt erg is? Dat Sandertje een column heeft in de Volkskrant!

"De overname van Twitter door Elon Musk is niets minder dan een ramp voor de mensheid," jankt Schimmelpenninck op Twitter. "Het is een historisch falen van ons systeem dat de rijkste man van de wereld dit belachelijk invloedrijke dorpsplein in handen krijgt en het zal alle wereldproblemen nog groter maken."

Natuurlijk hopen we allemaal dat hij de daad bij het woord voegt en gewoon binnenkort zijn Twitteraccount verwijderd.

Hoe dan ook, Geert Wilders vindt dit gezeur van Schimmeltje eigenlijk wel hilarisch. In reactie op het gezever van Sander draait hij het helemaal om. Want wat Sander over Musk zegt, nou, dat kunnen wij van rechts natuurlijk over Sander zelf zeggen.

"Het schrijven van columns in de Volkskrant door Schimmelpenninck is niets minder dan een ramp voor de mensheid," schrijft Wilders dan ook terecht. "Het is een historisch falen van ons systeem dat de meest verzuurde man van NL dit dorpskrantje als podium heeft en zijn gezwets zal de journalistiek nog slechter maken."

(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!

Daar valt natuurlijk helemaal niets op aan te merken. Want, inderdaad, het ís een schande dat deze figuur een column heeft in een landelijk dagblad, en ja, de 'journalistiek' wordt daar inderdaad slechter van. En dat wil wat zeggen. Het is immers al tijden ontzettend slecht gesteld met de 'journalistiek' in ons land.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties