whatsapp image 2022 12 16 at 121451

Knettergek Haags stadsbestuur legt ondernemer duizenden euro's boete op voor openstaande afvalklep

Binnenlanddec 16 2022, 16:30
Het is fantastisch om te zien dat Ralf Sluijs, raadslid van Hart voor Den Haag, zich inzet voor de hardwerkende ondernemer Pascali. In de Telegraaf sprak hij zijn bezorgdheid uit over de boete van duizenden euro's die Pascali heeft gekregen voor een klep die een beetje open stond, zonder enkel bewijsstuk te kunnen overleggen. Sluijs stelt terecht dat dit geen rechtvaardigheid is in een stad die zichzelf profileert als een stad van vrede en recht.

“Een boete van duizenden euro’s voor een klep die een beetje open staat zonder enkel bewijsstuk te kunnen overleggen. Als dat rechtvaardigheid is in de stad van vrede en recht, ben je mij kwijt.” In de bres voor de hardwerkende ondernemer Pascali! Vandaag in @telegraaf👇🏼

Image
105
Reply
Het is duidelijk dat Sluijs diep geraakt is door het lot van Pascali en hij laat zien dat hij een echte vechter is voor rechtvaardigheid. Tegen DDS zegt hij: "Dit raakt me echt. Terwijl in hele stadsdelen de vuilniszakken ongestraft over de balkons gekieperd worden, wordt een hardwerkende Haagse ondernemer gepakt omdat de klep van z’n vuilcontainer af en toe openstaat. Een container waar hij notabene iedere maand 1.100 euro voor betaald. Witheet word ik ervan en voor deze ondernemers blijf ik dag en nacht knokken."
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Sluijs laat zien dat hij een echte stem is voor de hardwerkende ondernemers in Den Haag en dat hij niet bang is om op te komen voor wat hij gelooft. Hij is een voorbeeld voor ons allemaal en we hopen dat hij blijft doorgaan met het verdedigen van de rechten van ondernemers en het opkomen voor rechtvaardigheid in de stad. Deze vorm van ondernemertje pesten moet ten alle tijden bestreden worden. Deze vorm van betutteling is een doorn in het oog voor één ieder met gezond verstand. Hopelijk draait het Haagse stadsbestuur snel bij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten