shutterstock 1435184765

Knettergekke Amerikaanse autoriteiten overwegen verbod op gasfornuizen

Binnenlandjan 10 2023, 10:30
Ongelooflijk: de Amerikaanse overheid zich nu plotseling druk maakt over de gezondheid van haar inwoners en de uitstoot van broeikasgassen door gasfornuizen. Dit terwijl ze totaal niets doet aan de echte problemen die dat land teisteren. En nu overweegt men zelfs om gasfornuizen te verbieden. Dit zal een ramp zijn voor veel gezinnen die afhankelijk zijn van deze betaalbare energiebron.
Het is schokkend om te zien hoe de Nederlandse media en Europese organisaties de aanval openen op gasfornuizen, terwijl precies hetzelfde gebeurt in Amerika. De Amerikaanse instanties overwegen zelfs een verbod op gasfornuizen, hoegenaamd omdat er kinderen zouden zijn die astma hebben gekregen vanwege deze manier van koken.
Maar wat is het echte doel hierachter? Dit is natuurlijk onderdeel van een grotere oorlog tegen gas, een van de meest betaalbare energiebronnen die we hebben. En dit is bijzonder gevaarlijk, want heel veel mensen zijn afhankelijk van gas. Als gas verdwijnt, betekent dit een enorme aderlating voor veel mensen - zeker voor mensen die het financieel al lastig hebben.
Deze mensen worden al geteisterd door een torenhoge inflatie op boodschappen en belachelijk extreem hoge energieprijzen (deels veroorzaakt door contraproductieve maatregelen genomen tegen Rusland). Als je het ook nog eens onmogelijk maakt voor ze om te koken op gas, hebben ze een enorm probleem.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden
Het is tijd om ons te verzetten tegen deze aanval op gas. We moeten de waarheid vertellen over de gevaren van het verbieden van gasfornuizen en de gevolgen voor de mensen die afhankelijk zijn van deze betaalbare energiebron. Laten we niet toe dat de elite beslist wat voor ons het beste is, terwijl zij zelf in luxe leven op onze kosten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten