black lives matter and black pete demonstration leeuwarden netherlands

KOZP trekt van leer tegen OM na uitspraak over incidenten Staphorst: "Goedkoop scoren!"

Binnenlandjan 17 , 11:00
Kick Out Zwarte Piet (KOZP) is weer eens teleurgesteld. Ditmaal vanwege het feit dat het Openbaar Ministerie 'slechts' vier personen vervolgt voor de ongeregeldheden tijdens de sinterklaasintocht in Staphorst op 19 november 2022. Deze beroepsdemonstranten moeten zichzelf maar eens goed achter de oren krabben om te begrijpen waarom er zoveel aversie volgt op hun provocerende acties.
Het is duidelijk dat KOZP het liefst de slachtofferrol aanneemt en het Openbaar Ministerie de schuld geeft van alles. Het verwijt aan het OM dat het alleen onderzoek doet naar het geweld tegen waarnemers van Amnesty getuigt van een ongefundeerd slachtoffercomplex. Het lijkt er sterk op dat KOZP graag de aandacht vestigt op vermeend onrecht, maar zelf niet inziet dat hun eigen provocerende gedrag de oorzaak is van de problemen.
KOZP klaagt dat het OM "goedkoop wil scoren" door slechts vier mensen te vervolgen. Welnu, misschien moet KOZP eens nadenken over hun eigen goedkope acties die een hele natie tegen hen opzetten. De sympathie voor deze groep is al lang en breed verdwenen, mocht die er überhaupt ooit geweest zijn. Nederland walgt van deze idioten, en terecht.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het feit dat KOZP politiebegeleiding krijgt bij sommige demonstraties is absurd. Ze krijgen bescherming, terwijl ze ongestoord ouders met jonge kinderen intimideren. Het is geen verrassing dat mensen deze groep buiten de deur willen houden. De actiegroep lijkt blind te zijn voor de gevolgen van hun eigen gedrag.
Gelukkig zijn er nog plekken in Nederland waar Zwarte Piet gevierd wordt en waar KOZP zich niet snel zal laten zien, zoals de volkswijk Tuinzigt in Breda. Daar weten de inwoners wat traditie en een traditionele sinterklaasviering betekenen, zonder bemoeienis van provocerende actiegroepen."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten