3e32ce02 efa6 336d a99b c254f1ce040b

Krankzinnig Nederland: Jongen aangevallen met machetes op drukke tramhalte in Den Haag

Binnenlandokt 12 2023, 8:00
Den Haag, de trotse stad van vrede en recht, wordt nu geteisterd door groeiend geweld op klaarlichte dag. Op dinsdag vrijgeven beelden door de politie van een schokkend voorval werden de inwoners van Den Haag opgeschrikt door een onthutsend machete-incident op een drukke tramhalte bericht Omroep West. Denk je veilig te zijn te midden van andere reizigers? Denk opnieuw!
Op maandagavond 24 juli, bij station Den Haag Hollands Spoor, wachtten twee jongens bij tramhalte 9. Toen hun beoogde doelwit, een andere jongen, uit de tram stapte, brak de hel los. Zonder waarschuwing of aarzeling trokken ze beiden een machete uit hun broek en vielen hun doelwit aan. Gelukkig kon het slachtoffer ternauwernood ontkomen aan de messen en maakte dat hij wegkwam. Deze laffe aanvallers namen de benen, maar niet zonder eerst hun wapens in een prullenbak te dumpen.
Deze daad van rauw straatgeweld roept tal van vragen op. Maar de grootste vraag is wellicht: wat doet de gemeente om haar burgers te beschermen? Richard de Mos, oppositieleider van Hart voor Den Haag, is duidelijk: het huidige college faalt op het gebied van veiligheid. “Het feit dat jongeren rondlopen met messen zo groot als halve zwaarden is angstaanjagend. Maar wat nóg zorgwekkender is, is dat het nieuwe college nauwelijks investeert in veiligheid en zo de opkomende criminaliteit de vrije loop laat," aldus De Mos. Zijn woorden resoneren met een groeiend ongenoegen in de gemeenschap over de stijgende criminaliteit.
Hart voor Den Haag heeft al eerder een 10-puntenplan voorgesteld om wapenbezit onder jongeren aan te pakken. Schoolcops, politieagenten die scholen onaangekondigd controleren op wapenbezit, was één van die punten. Tot nu toe is enkel het messenverbod overgenomen. Waarom slechts één punt? Is dat echt alles wat we kunnen verwachten van het Haagse college?
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het wordt tijd dat Den Haag én Nederland wakker worden. Onze straten moeten veiliger, en de oplossing daarvoor moet meer zijn dan slechts een halfslachtig messenverbod. De inwoners van Nederland verdienen beter, en het wordt tijd dat de politiek dat inziet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten