schermafbeelding 2024 01 25 101625

Linkse hypocrisie op volle toeren: GroenLinks-PvdA's Nessar framed rechts Nederland als Nazi's!

Binnenlandjan 25, 11:00
In een onthutsende vertoning van linkse hypocrisie en onvermogen om politieke nederlagen te accepteren, heeft Flevoland PvdA-fractievoorzitter Abassin Nessar zichzelf tot schaamte gemaakt. In zijn recente X tirade vergelijkt Nessar de rechtse politieke beweging in Nederland met de donkerste episodes van de Duitse geschiedenis, het nazisme. Een schandelijke daad van politieke wanhoop!

Wat een prachtige speech van @Bundeskanzler tegen de opkomst van extreem rechts en de enge plannen van #AfD om 1/4e deel van de Duitse bevolking met een migratie achtergrond gedwongen uit te zetten.Een belangrijk signaal voor politiek Nederland. #Wannseekonferenz #nazis #racisme

Image
Bundeskanzler Olaf Scholz
Bundeskanzler Olaf Scholz
@Bundeskanzler

Rechtsextremisten greifen unsere Demokratie an. Wir alle sind gefordert, deutlich Stellung zu beziehen: für unser demokratisches Deutschland. Und für unsere mehr als 20 Millionen Freunde, Arbeitskolleginnen und Nachbarn, die eine Migrationsgeschichte haben. #Kanzlerkompakt

10
Reply
Terwijl de meerderheid van Nederland zich positief heeft uitgesproken voor een frisse, rechtse wind met Geert Wilders aan het roer, blijft links Nederland, zoals gewoonlijk, in ontkenning verkeren. Nessar's recente uitspraken bevestigen dit opnieuw. Door de democratisch gekozen rechtse beweging in Nederland te vergelijken met Nazi's, toont hij niet alleen zijn gebrek aan politiek inzicht, maar ook een gevaarlijke neiging tot polarisatie.
Deze waanzinnige vergelijking is niet onopgemerkt gebleven. Marc van Rooij, fractievoorzitter van 50Plus, confronteerde Nessar met zijn opruiende uitspraken. Van Rooij wijst terecht op het belang van integriteit en verbinding in de politiek - iets wat Nessar duidelijk mist.
Nessar's pogingen om weg te duiken van zijn onverantwoordelijke uitlatingen, door te suggereren dat hij slechts refereerde aan Duitse politieke situaties, zijn lachwekkend. Zijn verdere aanvallen op Van Rooij laten zien hoe diep de wanhoop van links zit. In hun wereldbeeld mag iedereen die niet in hun nauwe, dogmatische kader past, worden geframed en belasterd als extreemrechts.
Het is alarmerend dat iemand als Nessar, met zo'n vertekend en gepolariseerd wereldbeeld, een positie bekleedt als strategisch adviseur bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Hoe kan hij neutraal en objectief zijn werk doen als hij openlijk rechtse partijen als extreemrechts bestempelt? Dit roept serieuze vragen op over zijn integriteit en geschiktheid voor deze rol. Het is daartegen helemaal niet bijzonder dat deze man op plek 36 stond bij de laatste Tweede Kamerverkiezingen voor GroenLinks-PvdA.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Deze episode toont duidelijk aan dat links Nederland nog steeds niet kan omgaan met het feit dat de Nederlandse bevolking gekozen heeft voor verandering. In plaats van te reflecteren op hun eigen falen, kiezen ze voor een weg van laster en polarisatie. Het is tijd dat Nederland deze linkse bitterheid en valse retoriek achter zich laat en zich verenigt achter een toekomst van vooruitgang en echte Nederlandse waarden. Wilders en zijn bondgenoten staan klaar om deze taak op zich te nemen. Wij kunnen niet wachten én de bittere linkse tranen zullen blijven stromen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten