3637022252 c03e52787f c

Linkse extremisten veroorzaken chaos: Berlijnse betoncentrale in vlammen door klimaatfanatisme en anti-Israël haat

Terrorismedec 28 2023, 17:00
In wat lijkt op een ongekende actie van radicale zelfingenomenheid, hebben links-extremisten in Berlijn zichzelf op de borst geklopt over een verwoestende vuuraanval op een betoncentrale schrijft Das Bild. De groep, die zichzelf "Switch Off" noemt, heeft zonder enige schaamte via het platform Indymedia hun 'heldendaad' opgeëist, waarbij ze verschillende betonmixers en een technische loods in vlammen lieten opgaan. Dit alles onder het mom van milieu-activisme en... jazeker anti-Israël haat.
Wat een absurde tegenstelling: de veronderstelde strijders voor het klimaat veroorzaken niet alleen ernstige milieuvervuiling door hun brandstichting, maar ze brengen ook mensenlevens in gevaar. Met meer dan 40 brandweerlieden die moesten worstelen om de brand te blussen, is het duidelijk dat deze daden verder gaan dan naïef idealisme; dit is regelrecht terrorisme.
De zelfbenoemde 'milieuactivisten' gaan zelfs nog een stap verder in hun verblinding, door hun acties ook te richten tegen Israël. Ze gebruiken hun verdraaide logica om een bedrijf aan te vallen dat betrokken is bij bouwprojecten in Israël, wat hun ware agenda blootlegt. Dit is niet langer een strijd voor het milieu, maar een gevaarlijke cocktail van antisemitisme en links-extremisme.
Het is schandalig dat deze groepering, onder het mom van milieubescherming, niet alleen vernietiging zaait, maar ook openlijk hun haat tegen Israël ventileert. Dit is geen activisme, dit is blinde destructie en haat. Het wordt tijd dat de autoriteiten hard optreden tegen deze radicale groepen die onder het mom van 'het klimaat redden' niets anders doen dan chaos en gevaar veroorzaken.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
De schade die zij aanrichten is niet alleen materieel; het is een aanval op de fundamenten van onze samenleving, waar recht en orde, en niet extremistische waanideeën, de leidraad moeten zijn. Het is hoog tijd dat we deze waanzin aan de kaak stellen en deze zogenaamde 'klimaatstrijders en antisemieten' ontmaskeren voor wat ze werkelijk zijn: gevaarlijke extremisten die onze veiligheid bedreigen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten