20220125 Mark Rutte Minister President 3

Mark Rutte de immigratiekoning: in half jaar tijd 195.000 immigranten erbij in Nederland

Binnenlandjul 28 2022, 13:54
Ooit was de VVD een anti-immigratiepartij onder Frits Bolkestein. Die tijd ligt ver achter ons. Nu jubelt de VVD er vrolijk op los met de immigratiekoning Mark Rutte. Ze kraaien van plezier dat er afgelopen half jaar 195.000 immigranten erbij zijn gekomen.
De achttien miljoenste inwoner voor Nederland komt in zicht. Nederland is vol. Het land kraakt en piept onder deze ballast. Deze mensen hebben allemaal woningen en zorg nodig en leven vaak van uitkeringen. ''Totaal onverantwoord. Kaag en Rutte maken ons land helemaal kapot. Vol is vol'', zegt Geert Wilders en daarin geven wij hem groot gelijk.
Geert Wilders staat hier niet alleen in. Ook demograaf Jan Latten heeft vorige maand in De Telegraaf gewaarschuwd voor een uitzonderlijke bevolkingsgroei in 2022 en vindt in de nieuwste CBS-cijfers een eerste bevestiging van zijn voorspelling. „We stevenen af op een immigratierecord met cijfers die nog nooit zijn vertoond.” In 1946, een jaar na de oorlog, ging het ook hard, zo meldt hij: „Maar toen waren het baby’s. Nu zijn het immigranten, we stevenen af op 18 miljoen inwoners”, zo becijfert de bevolkingsexpert Jan Latten.
We kunnen ons schrap gaan zetten omdat de grote golf meestal pas in de herfst wordt verwacht. „Dan komen er veel nieuwe studenten maar ook arbeidsmigranten die hun kinderen eerst het schooljaar in eigen land hebben laten afmaken.” Jan Latten waarschuwt ervoor als de immigratie in augustus en september gelijke tred houdt met die in voorgaande jaren, dat we in 2022 een totale groei meemaken van circa 200.000 mensen. De demograaf ziet donkere wolken zich samenpakken. Latten voorziet onmiddellijke problemen door de record-immigratie. De woningnood wordt nog groter. „Ramingen gaan uit van een woningtekort van nu al 300.000. Dat gaat alleen maar groeien'', aldus Jan Latten.
Van onze goedlachse premier wordt niks vernomen over deze record-immigratiecijfers. Het enige wat we vernemen is een krankzinnige schaterlach vanuit het het Torentje. Rutte blijft rustig zitten waar hij zit zolang hij maar op 2 augustus de langst zittende minister-president wordt van Nederland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten