Hugo de Jonge wil één miljoen woningen gaan bouwen: de auto is niet welkom

Hugo de Jonge wil één miljoen woningen gaan bouwen: de auto is niet welkom

Het is toch 1 groot complot? You'll own nothing and be happy. Toch lijken de plannen van Hugo de Jonge van dwang en drang daarop neer te komen. Hij wil in tien jaar tijd één miljoen woningen gaan bouwen alleen is daar de auto niet welkom.

De overheid wil dat Nederland massaal gaat fietsen blijkt uit het plan Nationaal Toekomstbeeld Fiets. De overheid gaat voor u bepalen wat goed voor u is. Deze ontwikkelingen ziet u alleen in totalitaire regimes. Als het aan Rutte IV ligt binnenkort ook bij u in het theater. Dit willen ze rechtvaardigen met het volgende gegeven. Er is namelijk onvoldoende ruimte om parkeergelegenheid aan te leggen voor huishoudens in nieuwe woonwijken en de aanleg van fietspaden werkt ’kostenbesparend’, aldus het plan dat werd gepresenteerd door het ministerie van Infrastructuur. De Vereniging van Nederlandse Gemeenten heeft het plan omarmt en zegt dat de auto ’pas aan het eind’ een oplossing is.

U moet dus afscheid nemen van uw auto. Ook al is uw auto nu elektrisch is of niet. Het eco-communistische Rutte IV regime heeft een pesthekel en een broertje dood aan individuele mobiliteit. U dient namelijk afhankelijk te zijn van Vadertje Staat.

Deze ontwikkeling bewijst dat Sid Lukkassen gelijk heeft dat er in de VNG meer realistisch-rechtse mensen zitting zou moeten gaan nemen. Lukkassen stelt dat de VNG niet alleen enthousiast voorop zou moeten lopen in het uitvoeren van de Sustainable Development Goals, maar dient tevens recht te doen aan de traditionele waarden en het patriottisme dat belangrijk is voor veel rechts-realisten. Daar hoort natuurlijk ook het eigendomsrecht bij. De stilzwijgende meerderheid moet tegenwicht gaan bieden.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties