ft6x6q1wiaec 8p

Hugo de Jonge wil één miljoen woningen gaan bouwen: de auto is niet welkom

Politiekjul 28 2022, 14:35
Het is toch 1 groot complot? You'll own nothing and be happy. Toch lijken de plannen van Hugo de Jonge van dwang en drang daarop neer te komen. Hij wil in tien jaar tijd één miljoen woningen gaan bouwen alleen is daar de auto niet welkom.
De overheid wil dat Nederland massaal gaat fietsen blijkt uit het plan Nationaal Toekomstbeeld Fiets. De overheid gaat voor u bepalen wat goed voor u is. Deze ontwikkelingen ziet u alleen in totalitaire regimes. Als het aan Rutte IV ligt binnenkort ook bij u in het theater. Dit willen ze rechtvaardigen met het volgende gegeven. Er is namelijk onvoldoende ruimte om parkeergelegenheid aan te leggen voor huishoudens in nieuwe woonwijken en de aanleg van fietspaden werkt ’kostenbesparend’, aldus het plan dat werd gepresenteerd door het ministerie van Infrastructuur. De Vereniging van Nederlandse Gemeenten heeft het plan omarmt en zegt dat de auto ’pas aan het eind’ een oplossing is.
U moet dus afscheid nemen van uw auto. Ook al is uw auto nu elektrisch is of niet. Het eco-communistische Rutte IV regime heeft een pesthekel en een broertje dood aan individuele mobiliteit. U dient namelijk afhankelijk te zijn van Vadertje Staat.
Deze ontwikkeling bewijst dat Sid Lukkassen gelijk heeft dat er in de VNG meer realistisch-rechtse mensen zitting zou moeten gaan nemen. Lukkassen stelt dat de VNG niet alleen enthousiast voorop zou moeten lopen in het uitvoeren van de Sustainable Development Goals, maar dient tevens recht te doen aan de traditionele waarden en het patriottisme dat belangrijk is voor veel rechts-realisten. Daar hoort natuurlijk ook het eigendomsrecht bij. De stilzwijgende meerderheid moet tegenwicht gaan bieden. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten