Met een beetje hulp van de staat: 20 procent besparen op drinkwater (of anders!)

Met een beetje hulp van de staat: 20 procent besparen op drinkwater (of anders!)

Goed nieuws voor alle halvegaren die vinden dat we de afgelopen jaren in te veel luxe geleefd hebben: de overheid wil dat we 20 procent minder drinkwater gaan gebruiken. Dat zou nodig zijn voor het milieu/het klimaat. Dit geldt zowel voor bedrijven als voor particulieren. Wat wil zeggen: voor burgers.

RTL Nieuws promoot het idee, natuurlijk. Oh ja, die linkse gekken van het mediakartel zien het helemaal zitten. Niet voor zichzelf, natuurlijk, maar wel voor het machteloze plebs. "Door meer rekening te houden met ons water, kunnen we ook in de toekomst blijven wonen en werken in Nederland, is het idee," aldus de staatspropagandist.

Volg mij op Twitter.

Want, inderdaad, het is tegenwoordig volkomen geschift om te doen alsof de 'private media' daadwerkelijk onafhankelijk zijn. Het hele mediaconglomeraat vormt één groot kartel. Net zoals alle bekende partijen.

"In augustus 2020 was het drinkwater al bijna 'op' door de droge zomer. Waterbedrijven waarschuwden zelfs voor minder of helemaal geen water uit de kraan," liegt RTL voor de goede orde ook nog even, zonder daarbij te vermelden dat met een beetje normaal watermanagement er geen enkel probleem zou zijn in Nederland - al helemaal niet als Nederland gebruik zou maken van nieuwe technologieën, zoals ze bijvoorbeeld in Israël doen, wat toch echt geen nat land is.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

We leven echt in heel gekke tijden. Tijden waarin de overheid van één van de natste landen ter wereld beweert dat het 'drinkwater opraakt' en dat we 'voorzichtig moeten zijn.' Dit terwijl er heel veel landen zijn waar het aanmerkelijk droger is, en waar ze desondanks toch gewoon schoon water hebben. Zo gek.

Als je niet beter wist zou je bijna denken dat de staat en haar media bewust het vuurtje opstoken. Dat zal toch niet?

Lees meer over:
water Drinkwater

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties