4086743445 ffec2b56da c

Nederland op waterslot: De rampzalige gevolgen van wanbeleid en massa-immigratie

Binnenlandjun 26, 10:00
Het lijkt wel alsof Nederland zich van crisis naar crisis sleept dankzij het falend beleid van de zittende politieke elite. Nu weer een nieuwe ramp aan de horizon: een schaarste aan schoon drinkwater. Dit is de zoveelste indicatie dat ons land onder druk staat en dat we de grenzen van een goed functionerende samenleving aan het bereiken zijn. Het Nationaal Plan van Aanpak Drinkwaterbesparing doet een verwoede poging om de situatie te redden, maar zoals we vaak zien, is dit weer een typische reactie die de symptomen behandelt en niet de oorzaken.
De oplossing van onze overheid? Burgers en bedrijven moeten “bewust” worden van hun waterverbruik. We moeten korter douchen, wc’s doorspoelen met regenwater en waterbesparende douchekoppen installeren. Ja, u leest het goed, terwijl Nederland overspoeld wordt door migranten en er 900.000 nieuwe woningen nodig zijn tegen 2030, wordt van de gewone burger verwacht dat hij zijn watergebruik drastisch vermindert. Alsof wij de schuldigen zijn van deze wanorde!
Laten we eens kritisch kijken naar de oorzaken van deze watercrisis. De aanhoudende en ongecontroleerde toestroom van migranten legt een enorme druk op onze infrastructuur en hulpbronnen. Onze leiders lijken te vergeten dat drinkwater een eerste levensbehoefte is en geen luxe. Elk nieuw huishouden dat erbij komt, moet worden voorzien van een drinkwateraansluiting, terwijl onze bestaande systemen al op hun tandvlees lopen. Het gevolg? Schaarste en hogere kosten voor iedereen.
En wat doet onze overheid? In plaats van innovatieve en duurzame oplossingen te vinden, zoals het aansluiten van windmolens op zee aan ontziltingsinstallaties, overweegt men om het gebruik van drinkwater verder te belasten. Ja, u leest het goed: meer belastingen. Want dat is natuurlijk de enige oplossing die deze belastingverslaafde overheid kan bedenken. Het is alsof we met de kraan open blijven dweilen.
Bovendien, het gebrek aan daadkracht en visie bij de overheid en drinkwaterbedrijven om nieuwe drinkwaterputten te slaan, maakt de situatie nog schrijnender. In regio's zoals Gelderland, Overijssel en Groningen wordt de drinkwaterproblematiek steeds zichtbaarder schrijft De Telegraaf. In Twente moesten grootzakelijke drinkwateraansluitingen al worden geweigerd vanwege een tekort aan vergunningen. Dit toont aan hoe ernstig de situatie is en hoe dringend er naar oplossingen gezocht moet worden die verder gaan dan het simpelweg vragen aan burgers om minder water te gebruiken.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
De conclusie is simpel: Nederland loopt tegen de grenzen aan van wat het kan dragen. Het falend beleid heeft ons in deze situatie gebracht en alleen een radicale herziening van onze aanpak kan ons hieruit helpen. Het is tijd dat onze leiders de realiteit onder ogen zien en echte, duurzame oplossingen vinden voordat het te laat is. Drinkwater is geen luxe, het is een recht. En dat recht moet beschermd worden, niet nog meer belast en gerantsoeneerd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten