asielzoekers

Nederland stevent af op immigratieramp: 160.000 gelukzoekers erbij!

Binnenlandokt 03 2022, 10:30
Dat het onder Rutte IV niet goed gaat met Nederland daar is iedereen met elkaar over eens. Zelfs Rutte moest dit toegeven in zijn wekelijkse persconferentie. Recente cijfers van het CBS laten zien dat het aantal inwoners in ons land explodeert. De statistieken tot en met augustus wijzen uit dat we afstevenen op een immigratieramp.
Tot en met augustus is het migratiesaldo 160.000, laten cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) zien. Deze cijfers kunnen oplopen naar 215.000 gelukzoekers dat is een stad ten grote van Almere. Jan Latten waarschuwt daarvoor in de Telegraaf; „Als het migratiesaldo de laatste vier maanden van dit jaar gelijk zou zijn aan de laatste vier van vorig jaar, dan komt het dit jaar uit op 215.000.” Dat is ongeveer het aantal van een stad als Almere, maar waarschijnlijk wordt het nog hóger. Want het niveau ligt in alle voorgaande maanden hoger dan in 2021. Je zou kunnen zeggen dat men aan het eind van het jaar constateert dat de hoeveelheid nieuwkomers van twee jaren in slechts één jaar is bereikt.”
Latten: „Die basis lag er al in het voorjaar door de golf van Oekraïners, maar het migratiesaldo in het algemeen blijft alle maanden hoger dan in 2021.” Naast vluchtelingen uit Oekraïne gaat het ook om arbeidsmigranten, gezinsherenigers, asielmigranten en studenten. Al met al zit het land op een koers naar ruim meer dan 200.000 nieuwe inwoners tot eind dit jaar, vrijwel allemaal uit het buitenland afkomstig.” Dit is het gevolg van de denkwijze dat Nederland van de hele wereld is.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Dit kabinet kiest ervoor om te dweilen met de kraan open. Dit past perfect bij de houding van dit kabinet. Zij vinden de noden van het buitenland belangrijker dan de problemen in Nederland. De massa-immigratie moet stoppen. Het wordt tijd voor een asielstop!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten